Human Rights Law Studies i Sydafrika - Human Rights Law Studies-uddannelser i Sydafrika Human Rights Law Studies

Human Rights Law Studies i Sydafrika - Human Rights Law Studies-uddannelser i Sydafrika Human Rights Law Studies

Human Rights Law Studies

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

Sydafrika officielt Republikken Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Den er opdelt i ni provinser. Sydafrika er ikke kun en hoppe fra punkt, er det i sig selv en fantastisk destination rig på kultur, fauna og flora og historie.

Human Rights Law Studies i Sydafrika - Tag din LLM i Sydafrika. Alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

LLM in Human Rights

University of Johannesburg
på universitet Fuldtid Deltid 2 år February 2019 Sydafrika Johannesburg + 1 mere

[+]

Stipendier er til rådighed.

En LLM i menneskerettigheder lov vil udstyre og forberede dig:

At udvikle din juridiske praksis til at omfatte menneskerettighedsspørgsmål; At være en offentlig interesse advokat kæmper for menneskerettighederne for de svageste blandt os; For et job i en aktivist NGO kampagne for menneskerettighederne; For et job i en international organisation, der arbejder for menneskerettigheder; For arbejde i retsvæsenet, eller at udvikle dine evner som dommer. FORESPØRGSLER:

Fru P Magongoa:

[-]