Filter
Kandidat i jura (cand.jur.)
Sydafrika Studietype: alle Hastighed: alle

Human Rights Law Studies i Sydafrika - Human Rights Law Studies-uddannelser i Sydafrika Human Rights Law Studies

LLM er latin for Legum Magister, der betyder Cand.jur. Vores Master of Laws (LL.M.) Program i amerikansk lov er en et-årig kandidatuddannelse. Udenlandske jurister, der fuldføre programmet tildeles den grad "LL.M. i amerikansk lov."

Et land, der ligger til den sydlige spids af Afrika, Sydafrika, har en rig kultur, som du aldrig vil få nok af, mens touring eller studerer her. De sprog her omfatter Afrikaner og engelsk samt hollandsk. Den campus liv af det enorme sydafrikanske Universitet, Johannesburg eller noget andet universitet vil blive sind blæser. Du vil elske at interagere med Bantuerne her og det tropiske klima i regionen.

Human Rights Law Studies i Sydafrika - Tag din LLM i Sydafrika. Alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Results in Human Rights Law Studies, Sydafrika

University of Johannesburg

... [+]

Stipendier er til rådighed.

En LLM i menneskerettigheder lov vil udstyre og forberede dig:

At udvikle din juridiske praksis til at omfatte menneskerettighedsspørgsmål; At være en offentlig interesse advokat kæmper for menneskerettighederne for de svageste blandt os; For et job i en aktivist NGO kampagne for menneskerettighederne; For et job i en international organisation, der arbejder for menneskerettigheder; For arbejde i retsvæsenet, eller at udvikle dine evner som dommer. FORESPØRGSLER:

Fru P Magongoa:

[-]
Sydafrika Johannesburg
February 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk