LAWSTUDIES.DK

LLM Utrecht - LLM programmer i Utrecht - LLM Utrecht

Law School kandidater og advokater rutinemæssigt anvender en LL.M. at opnå ekspertise inden for et specialiseret område af loven, såsom skatteret eller international ret, eller til at flytte fra ét praksis område til et andet.

En LLM er en postgraduat juridisk embedseksamen, der forfølges af studerende, der ønsker at specialisere sig i et bestemt område af loven. Kandidater med denne specialiseret uddannelse er ofte kvalificeret til at arbejde i globale juridiske miljøer.

De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget internationale karakter og er kendt for sin liberale mentalitet. Holland har mange universiteter. Landet har for nylig konverteret deres egne titler i bacheloruddannelsen / master system.Der er to typer af universiteterne: Akademiske (fokuserer mere på teoretisk viden, alias "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokuserer mere på praktisk viden, alias "Hogeschool ")

Utrecht er berømt for tilstedeværelsen af ​​rige kultur og fremherskende hollandske traditioner. Alle dem, der er interesseret i at studere kultur, kunst eller historie, Utrecht er en af ​​de bedste steder at gå. Institutioner som Utrecht University er kendt for uddannelse af høj kvalitet.

LLM Utrecht - Tag din LLM i Utrecht. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Master i folkeretten

Utrecht University
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Holland Utrecht Middelburg + 1 mere

Vores kandidatuddannelse i Public International Law (PIL) ved Utrecht University i Utrecht University vil udstyre dig med en bred vifte af værktøjer til at løse aktuelle juridiske bekymringer over for den globale befolkning.

Master i juridisk forskning

Utrecht University
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Holland Utrecht Middelburg + 1 mere

Vil du gerne have mulighed for at gennemføre et dybtgående masters-niveau program i loven, der strækker sig ud over standard et års periode? Den toårige juridiske forsker master ved Utrecht University kan være det perfekte valg for dig!

Master i europæisk lov

Utrecht University
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Holland Utrecht Middelburg + 1 mere

Vores LLM-program i europæisk lov lærer helt på engelsk, vil fordybe dig i dette udfordrende og dynamiske felt, mens du åbner mange nye muligheder for dig både under og efter dit program.