Filter
Master i jura
Holland Leiden Studietype: alle Hastighed: Deltid

Deltid LLM Leiden - LLM -uddannelser i Leiden LLM , Leiden

LL.M. programmer varierer i længde, værdi og mængde. Den regelmæssige program er et års fuld tid artikel eller to til tre år på deltid undersøgelse. Studerende ofte tage deres kurser til enten specialisere sig i et bestemt område, som f.eks international lovgivning eller oprette en brugerdefineret studieforløb, der passer til deres personlige interesser eller faglige behov.

En LLM giver dig mulighed for lovligt arbitrage tussles inden for ethvert karriere specialisering. En Master of Law giver rigdom af viden, kan de fleste mennesker, der opgraderer fra denne grad specialiseret sig i alle områder af juridisk forsvar.

De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget internationale karakter og er kendt for sin liberale mentalitet. Holland har mange universiteter. Landet har for nylig konverteret deres egne titler i bacheloruddannelsen / master system.Der er to typer af universiteterne: Akademiske (fokuserer mere på teoretisk viden, alias "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokuserer mere på praktisk viden, alias "Hogeschool ")

Byen Leiden værter Hollands ældste universitet med stærke tilknytning til Kongehuset, hvis medlemmer har en tendens til at være tidligere studerende. I denne South Holland byen, vil du også finde Webster University Leiden og University of Applied Sciences Leiden.

Deltid LLM Leiden - Tag din LLM i Leiden. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Holland
Leiden
Studietype
Hastighed
Leiden University

Den flerlags og juridiske tværfaglige karakter af børns rettigheder kræver specialkundskab for at kunne bedømme dens betydning og konsekvenser for børns stilling. ... [+]

Læreruddannelsen: Avanceret studier i internationale børns rettigheder er et af et slags program, der tilbyder en avanceret mester (LL.M) dedikeret til rettigheder og interesser for børn fra et juridisk perspektiv. I dag - mere end 25 år efter vedtagelsen af ​​FN's konvention om børns rettigheder - er de internationale, regionale og indenlandske systemer i spørgsmål om børnebeskyttelse, deltagelse og empowerment stadigt voksende og kræver en tilbundsgående specialisering.

Flerlags og tværfaglig

Internationale børns rettigheder (lov) er et unikt lovsområde, fordi det er multilayeret (dækker internationale, regionale og nationale retlige frekvenser) og tværfaglige (krydser forskellige retlige områder, både inden for og internationalt).... [-]

Holland Leiden The Hague
September 2019
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Leiden University

Leiden Law School er stolt af at lancere et intensivt etårigt avanceret kandidatuddannelse i lov ... [+]

På hvilken måde interagerer nationale og internationale finansielle bestemmelser? Hvordan strukturerer du internationale finansielle transaktioner? Hvad skaber god finansiel regulering og hvordan skal finansiel integritet opretholdes?

Hvad indebærer dette kandidatuddannelse?

I dagens sammenhængende verden har nationale og internationale finansielle markeder vidtrækkende virkninger for organisationer og enkeltpersoner over hele kloden. Derfor er finanssektoren i stigende grad reguleret, hvilket fører til et voksende behov for specialister, som arbejder på skæringspunktet mellem lov og finansiering. I dette program vil du blive specielt uddannet til at udmærke sig på dette globale og tværfaglige område.... [-]

Holland Leiden The Hague
September 2019
Deltid
1 - 2 
på universitet
Læs mere på dansk
Leiden University

Den avancerede magister i juridiske og digitale teknologier dækker systematisk og praktisk den juridiske og regulatoriske teori og systemer fra en række vigtige emner. ... [+]

Hvordan påvirker digitaliseringen og massedistributionen af ​​kreativt arbejde intellektuelle ejendomsrettigheder? På hvilke måder kan digitale teknologibestemmelser udvikle sig til bedre at beskytte enkeltpersoner og organisationer mod identitetssvindel eller sikkerhedsbrud?

Hvad indebærer dette kandidatuddannelse?

Programmets fokus er uddybning og udvidelse af viden inden for lov og styring af digitale teknologier, såsom internet, computere, mobile enheder, overbevisende teknologier og omgivende intelligens i en international og tværfaglig sammenhæng.

Programmet giver de studerende et indgående kendskab til de forskellige tilstande (dvs. lov, kontrakt og teknologi) til regulering af nye og konvergerende digitale teknologier på globalt internationalt plan, på EU-plan, nationalt plan eller forretningsniveau.... [-]

Holland Leiden The Hague
September 2019
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Leiden University

Dette program er rettet mod både jurister og kandidater, der ønsker at erhverve indgående viden inden for civil- og handelsret fra et virkelig internationalt perspektiv. ... [+]

Hvilke virkninger har globaliseringen haft i den intern