Filter
Master i jura
Holland Amsterdam Studietype: alle Hastighed: Deltid

Deltid LLM Amsterdam - LLM -uddannelser i Amsterdam LLM , Amsterdam

LL.M. programmer varierer i længde, værdi og mængde. Den regelmæssige program er et års fuld tid artikel eller to til tre år på deltid undersøgelse. Studerende ofte tage deres kurser til enten specialisere sig i et bestemt område, som f.eks international lovgivning eller oprette en brugerdefineret studieforløb, der passer til deres personlige interesser eller faglige behov.

De, der har en professionel grad i loven kan forfølge et avanceret akademisk grad i Masters of Law, der er afkortet som LLM. At tage kurset, skal du have en første grad i retten samt omfattende praktisk erfaring. Det tilbydes i en række lande fra hele verden.

De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget internationale karakter og er kendt for sin liberale mentalitet. Holland har mange universiteter. Landet har for nylig konverteret deres egne titler i bacheloruddannelsen / master system.Der er to typer af universiteterne: Akademiske (fokuserer mere på teoretisk viden, alias "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokuserer mere på praktisk viden, alias "Hogeschool ")

Hovedstaden i Holland, har Amsterdam kendte universiteter som universitetet i Amsterdam og Universiteitsbibliotheek Amsterdam. Disse uddannelsesinstitutioner har en tendens til at give diversificeret graduate og postgraduate uddannelser, og de har top notch forsknings-og udviklingsfaciliteter.

Deltid LLM Amsterdam - Tag din LLM i Amsterdam. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Holland
Amsterdam
Studietype
Hastighed
University of Amsterdam

Public International Law er et spor af kandidatuddannelsen i international og europæisk lov. Programmet introducerer eleverne til kerneområderne i den generelle folkeret, ... [+]

Public International Law er et spor af kandidatuddannelsen i international og europæisk lov. Programmet introducerer eleverne til kerneområderne i den generelle folkeret, herunder kilder, internationalt ansvar, internationale organisationer og menneskerettigheder.

Den offentlige folkeret har en lang tradition, men også en akut moderne relevans. Dets hovedfunktioner er at lette sameksistensen af ​​uafhængige stater og samfund og fremme internationalt samarbejde for fælles interesser. Begge funktioner er af afgørende betydning i en tid med internationalisering og globalisering.

Undersøgelse af folkeretten

Den Internationale Juridiske Spor er undervist af førende internationale lov forskere med et højt akademisk omdømme og bred erfaring i praksis af international lov. Udover forelæsninger undervises de fleste kurser i mindre seminarer eller arbejdsgrupper, der giver mulighed for en udfordrende udveksling af ideer om de seneste udviklinger og akademiske indsigter i dette dynamiske juridiske område.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Deltid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Amsterdam

Mastersporet "European Competition Law and Regulation" tilbyder et unikt program på tværs af europæiske universiteter til at specialisere sig i konkurrenceretten og stude ... [+]

Den europæiske konkurrenceret og reguleringsspor for LLM-programmet inden for international og europæisk lov fokuserer på lov og styring af økonomisk regulering og konkurrence i EU.

Adgang

Dagens markeder er præget af hurtig udvikling på grund af forstyrrende innovation og dynamiske teknologiske ændringer. Da virksomheder tilpasser deres praksis til det skiftende markedsmiljø, er lovens grænser stærkt udfordret. Sager, der involverer Google eller Facebook, samt forsøg på at regulere Airbnb og Uber eller positionen af ​​husholdningsenergiproducenter kan tjene som eksempler.

Mestersporet Europæisk konkurrenceret og -forordning tilbyder et unikt program på tværs af europæiske universiteter til at specialisere sig i konkurrenceret og studere de lovrammer, der gælder for økonomiske aktiviteter på hurtigt bevægelige og progressivt digitaliserede markeder. Du vil lære at forstå og forklare den komplekse web af markedsprocesser i den europæiske lovkontekst og vil også få de grundlæggende juridiske færdigheder, der giver dig mulighed for at beherske nye retlige felter og løse en lang række juridiske problemer.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Amsterdam

I dag stopper mange vigtige privatretlige spørgsmål ikke længere på nationale og disciplinære grænser. Advokater, der arbejder i retspraksis, nationale og EU-institutione ... [+]

Den europæiske privatret er et kandidatuddannelse i europæisk civilret og handelsret i sammenhæng. Det kombinerer et sæt kerne kurser om emner som kernen i europæiskisering og internationalisering med en bred vifte af valgfrie kurser om emner af høj økonomisk og samfundsmæssig relevans.

Privatret over grænserne

I dag stopper mange vigtige privatretlige spørgsmål ikke længere på nationale og disciplinære grænser. Advokater, der arbejder i retspraksis, nationale og EU-institutioner, internationale virksomheder, ngo'er og akademier, står i stigende grad over for regler og doktriner af europæisk og international oprindelse.

Er dette program for mig?

Dette program udstyrer unikt studerende med den indsigt, viden og kritiske færdigheder, der er nødvendige for at håndtere privatretlige spørgsmål i en verden i hastig forandring. Den giver en grundig forståelse af de europæiske og internationale aspekter af privatret og af de økonomiske, sociale og politiske kræfter, der driver europæiskisering og globalisering.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Deltid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Amsterdam

Den internationale handel og investering lov sporet af kandidatuddannelsen i international og europæisk lov beskæftiger sig med to aspekter af den internationale økonomis ... [+]

Den internationale handel og investering lov sporet af kandidatuddannelsen i international og europæisk lov beskæftiger sig med to aspekter af den internationale økonomiske lov.

International handel og investering er drivkræfter i verdensøkonomien og dens voksende globalisering. Dette spor fokuserer på den internationale lov, der styrer disse økonomiske forhold for stater og regioner.

Studieprogram

En væsentlig del af programmet vedrører Genève-baserede Verdenshandelsorganisation (WTO). WTO udgør den lovgivningsmæssige ramme for de multilaterale handelssystemer for varer og tjenesteydelser, herunder dets avancerede tvistbilæggelsessystem.

Et afgørende og dynamisk felt i international ret... [-]
Holland Amsterdam
September 2019
Deltid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Amsterdam

Den Europæiske Unions lov magisterprogram giver sine studerende et solidt fundament i substantiv og institutionel EU-lovgivning. Klasser undervises af berømte eksperter i ... [+]

Stadig mobilbefolkninger, klimaændringer og det hurtige tempo inden for teknologisk innovation er blot nogle af de problemer i dagens overskrifter, der viser et voksende behov for eksperter i EU-lovgivningen.

Program EU-lov

Den Europæiske Unions lov magisterprogram giver sine studerende et solidt fundament i substantiv og institutionel EU-lovgivning. Klasser undervises af berømte eksperter inden for deres specialisering, og vores professorer er forskere, der er tæt forbundet med et af universitetets forskningscentre for ekspertise. Vi integrerer de seneste akademiske indsigter og juridiske udviklinger i vores læseplan, sammen med en vej mod udvikling af ekspertise inden for et specifikt specialiseringsområde. For eksempel:... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Deltid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk