LAWSTUDIES

Fjernundervisning LLM i Gambia - LLM -uddannelser i Gambia LLM

LLM eller Cand.jur giver en introduktion til nye områder af interesse for dem, samt mulighed for yderligere at specialisere sig i deres nuværende områder af praksis, og er normalt begrænset til dem, der opnåede ære status i deres tidligere juridiske undersøgelser.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

En ekstrem mangel på ressourcer kombineret med en dårlig økonomisk situation har gjort Gambia et dårligt valg for dem, der søger en grad i videregående uddannelse. Om antallet af uddannede Gambians er stigende, er det stadig langt lavere end det internationale gennemsnit.

Fjernundervisning LLM i Gambia - Tag din Fjernundervisning LLM i Gambia. Alle Fjernundervisning LLM program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Kandidat, Gambia, Fjernundervisning Filter

EUCLID (Euclid University)
LLM
<
Fuldtid
<
Deltid
<
8&nbsp;-&nbsp;18 måneder
Engelsk
Online

Internationale organisationer

Læs mere