Filter
Master i jura
Gambia Studietype: Fjernundervisning Hastighed: alle

Fjernundervisning LLM i Gambia - LLM -uddannelser i Gambia LLM

Den LLM eller Cand.jur er en internationalt anerkendt ph.d.-grad i loven. LLM-programmer er normalt åbne for dem, der først har fået en grad i loven.

Studerende, der forfølger et LLM (Master of Law) bruger et til to år på at studere et bestemt område af loven. Deres videreuddannelse forbereder dem til at arbejde med specialer såsom international ret eller skatteret.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

En ekstrem mangel på ressourcer kombineret med en dårlig økonomisk situation har gjort Gambia et dårligt valg for dem, der søger en grad i videregående uddannelse. Om antallet af uddannede Gambians er stigende, er det stadig langt lavere end det internationale gennemsnit.

Fjernundervisning LLM i Gambia - Tag din Fjernundervisning LLM i Gambia. Alle Fjernundervisning LLM program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
LLM
Andre studiemuligheder i Afrika

1 Resultater i LLM, Gambia, Fjernundervisning

EUCLID (Euclid University)

Internationale organisationer ... [+]

. Internationale organisationer [-]
Gambia Gambia Online
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
8 - 18 måneder
Online
Læs mere på dansk