Fjernundervisning LLM i Gambia - LLM -uddannelser i Gambia LLM

Fjernundervisning LLM i Gambia - LLM -uddannelser i Gambia LLM

LLM

En LL.M. er det første skridt i retning af akademikere i mange lande. Den præsenterer mange mulighed for at specialisere sig i et bestemt område eller til at foretage grundig research. Det kan også vise sig gavnlig i at opnå en ph.d.-niveau grad i loven.

En LLM er et postgraduate program for jurastuderende, der ønsker videreuddannelse og viden på et bestemt område. Specialisering områder kan omfatte erhvervsret, finansiering, menneskerettighedslovgivning, skatteret, og international erhvervsret.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

En ekstrem mangel på ressourcer kombineret med en dårlig økonomisk situation har gjort Gambia et dårligt valg for dem, der søger en grad i videregående uddannelse. Om antallet af uddannede Gambians er stigende, er det stadig langt lavere end det internationale gennemsnit.

Fjernundervisning LLM i Gambia - Tag din Fjernundervisning LLM i Gambia. Alle Fjernundervisning LLM program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Online LLM in International Law and Treaty Law

EUCLID (Euclid University)
Online Fuldtid Deltid 8 - 18 måneder Åben tilmelding Gambia Gambia Online + 1 mere

[+]

. Internationale organisationer [-]