close

Filtre

Se resultater

Fusioner og opkøb-programmer, Søg efter den bedste LLM-programmer her! - LLM

Udstyr studerende med avanceret uddannelse, en Master of Laws, eller LLM, er en kandidat-niveau grad. De fleste LLM-programmer har en balance mellem kurser og forskning, og nogle kan have et speciale krav. Hvad er en LLM i fusioner og overtagelser? Kræver ekspertise inden for både regnskab og virksomhed, studieplaner med fokus på fusioner og erhvervelser er ofte tværfaglige og omfatter et dy… Læs mere

Udstyr studerende med avanceret uddannelse, en Master of Laws, eller LLM, er en kandidat-niveau grad. De fleste LLM-programmer har en balance mellem kurser og forskning, og nogle kan have et speciale krav.

Hvad er en LLM i fusioner og overtagelser? Kræver ekspertise inden for både regnskab og virksomhed, studieplaner med fokus på fusioner og erhvervelser er ofte tværfaglige og omfatter et dynamisk udvalg af kurser. Corporate governance, handelsbestemmelser, beskatning og forretningsstrategi tjener normalt som rygraden i disse programmer og forbereder eleverne til at engagere sig i risikostyring på højt niveau for transaktioner mellem forskellige forretningsenheder. Da mange transaktioner nu gennemføres på globalt plan, kan de studerende også studere internationale regler om fusioner og overtagelser. Fundamentalt regnskab og økonomiske kurser tilbydes typisk også som valgfag for at supplere den studerendes juridiske og erhvervsmæssige uddannelse.

Færdighederne fra at fuldføre en Master of Laws i fusioner og erhvervelser kan fortsætte med at hjælpe eleverne både i deres karriere og i hjemmet. Bemærkelsesværdige træk fælles af vellykkede kandidater omfatter en veludviklet følelse af business acumen, ekstraordinære ræsonnement evner og overlegen økonomistyring færdigheder.

Udover at overveje undervisningsfrekvensen, bør du faktor i eventuelle laboratorieafgifter i forbindelse med dine klasser, da disse kan påvirke dit skolebudget betydeligt. Andre aspekter at overveje er universitetets placering, varigheden af ​​graden og om du vil deltage online eller i person.

På grund af den specialiserede karakter af graden, arbejder de fleste kandidater inden for den private sektor og kan holde mange højtstående holdninger i drift og regnskab. Særlige karriere, der kan blive tilgængelige for studerende, er juridiske specialister, fusions- og erhvervsspecialister, compliance og lovgivende rådgivere og virksomhedssamarbejder. Mens de fleste juridiske stillinger vil kræve yderligere legitimationsoplysninger, er der flere karriereveje, som f.eks. Kundekonsulenter og strategiske forretningsanalytikere, der er tilgængelige på bedriftsmarkedet for dem uden en omfattende juridisk baggrund.

Tilgængelig globalt er deltid og fuldtidsprogrammer til en LLM i fusioner og overtagelser rigelige. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre

University Of Zurich - Faculty of Law
Zürich , Schweiz

LL.M. virksomhedsoverdragelser og selskabsret

LL.M. virksomhedsoverdragelser og selskabsret -
LLM
Deltid
4 semestre
Engelsk, Tysk
på universitet
 
Frankfurt School of Finance & Management
Frankfurt , Tyskland

Realiser dine mål i international M & A-forretning - ved at studere på det førende universitet for økonomi og ledelse, som giver dig mulighed for at arbejde fuldtids (100% ... +

Realiser dine mål i international M & A-forretning - ved at studere på det førende universitet for økonomi og ledelse, som giver dig mulighed for at arbejde fuldtids (100%) sammen med dine studier. -
LLM
Deltid
4 semestre
Tysk
Okt 2020
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her