$close

Filtre

Se resultater

Forvaltningsret-programmer, Søg efter den bedste LLM-programmer her! - LLM

De, der er interesseret i at fortsætte deres lovgivning uddannelse måske overveje at tjene en LLM eller Cand.jur. Dette internationalt anerkendte grad fokuserer på mange forskellige områder, og forvaltningsret er godt for dem, der ønsker at lære mere om regler og bestemmelser. Hvad er en LLM i forvaltningsret? Dette program fokuserer på et specialiseret område af loven, der beskæftiger… Læs mere

De, der er interesseret i at fortsætte deres lovgivning uddannelse måske overveje at tjene en LLM eller Cand.jur. Dette internationalt anerkendte grad fokuserer på mange forskellige områder, og forvaltningsret er godt for dem, der ønsker at lære mere om regler og bestemmelser.

Hvad er en LLM i forvaltningsret? Dette program fokuserer på et specialiseret område af loven, der beskæftiger sig med statslige regler, fortilfælde, samt diverse regler på det lokale, statslige og føderale niveau. Mens hvert program tilbyder forskellige kurser, eksempler på klasser omfatter agentur organisation, administrative proces, ret til at lægge mærke til og hørelse, teori om administrative foranstaltninger, offentliggørelse og bestemmelse af administrative regler, stående, domstolskontrol, håndhævelse og forvaltningsloven loven.

En Cand.jur giver kandidater et ben op over konkurrencen på arbejdspladsen, og det hjælper dem med at tjene en højere indkomst.Mængden af ​​oplysninger, som en kandidat med en LLM i forvaltningsret har er så omfattende og komplekse, at de ofte tjener mere end selv en kriminel advokat. For dem, der allerede arbejder i dette område, kan en LLM føre til en løn raise eller en forfremmelse.

Der er forvaltningsretlige programmer, der tilbydes på universiteter over hele verden. Mængden af ​​penge, det tager at tjene en LLM afhænger af en række faktorer, såsom skolen placering, program varighed og behov den studerende. Det anbefales at kontakte skolen direkte for at finde ud af omkostningerne.

Administrative advokater har et væld af karrieremuligheder at vælge imellem. De kan arbejde i en række faciliteter, der spænder over flere afdelinger og niveauer af både statslige og ikke-statslige organisationer. Kandidater med deres LLM kan skrive agentur forskrifter, kommentere og analysere på foreslåede regler, og forsvare, træffe afgørelse, eller retsforfølge sager om overtrædelse af reglerne.

Nu er det perfekte tidspunkt til at finde en LLM i forvaltningsret program. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Grupo Tiradentes
Aracaju, Brasilien

Et af de mest slående træk ved lov af socialdemokratiske stat overherredømme af forfatningen. Som et resultat, teorien om skabelsen lærer, at den såkaldte forfatningsmæssige b ... +

Et af de mest slående træk ved lov af socialdemokratiske stat overherredømme af forfatningen. Som et resultat, teorien om skabelsen lærer, at den såkaldte forfatningsmæssige blok er dannet af reglerne for de grundlæggende rettigheder og garantier og state organisation og beføjelser, der er indkaldt som materielt forfatningsmæssige krav. -
LLM
Fuldtid
374 timer
Portuguese (Brazil)
Mar 2022
på universitet