LAWSTUDIES

Forretningsret Bradford - Forretningsret-uddannelser i Bradford Forretningsret, Bradford

LLM er latin for Legum Magister, der betyder Cand.jur. Vores Master of Laws (LL.M.) Program i amerikansk lov er en et-årig kandidatuddannelse. Udenlandske jurister, der fuldføre programmet tildeles den grad "LL.M. i amerikansk lov."

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Bradford har fem videregående uddannelsesinstitutioner og for nylig er blevet rost af Ofsted for deres skolegang resultater. Der er også National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Kogende Hall Museum og et kunstgalleri kaldet Bradford 1 Gallery.

Forretningsret Bradford - Tag din LLM i Bradford. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Forretningsret, Bradford Filter

LLM i international handelsret

University of Bradford
LLM
<
Fuldtid
<
12&nbsp;-&nbsp;15 måneder
Engelsk
på universitet

Den nye LLM i International Commercial Law giver dig specialkendskab til reguleringen af international handel og en grundig forståelse af de bredere sociale, økonomiske og pol ...

Læs mere