LAWSTUDIES

Online Forretningsret Oceanien - Forretningsret -programmer Forretningsret Oceanien

En LL.M. er det første skridt i retning af akademikere i mange lande. Den præsenterer mange mulighed for at specialisere sig i et bestemt område eller til at foretage grundig research. Det kan også vise sig gavnlig i at opnå en ph.d.-niveau grad i loven.

Asien er mest sandsynligt den mest magtfulde kontinent i verden og økonomisk det indfører uendelige muligheder i undervisningen. Tyngdepunktet er på vej mod øst. Hurtige ændringer og investeringer i videregående uddannelse og engelsk er en offentligt talesprog. Oceania 's stærke beskæftigelsesmuligheder også højde yderligere til eleverne fremtid.

Online Forretningsret Oceanien - Tag din Forretningsret Oceanien. Få alle Online Forretningsret program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Forretningsret, Oceanien Filter

Master of Business Law

Southern Cross University (Online)
LLM
Jan 2020
<
Deltid
<
16 måneder
Engelsk
Online

Online Master of Business Law fra Southern Cross University gør det muligt for kandidater at identificere lovlig risiko og forpligtelse på tværs af erhvervslivet, hvilket resu ...

Læs mere

Master of Commercial Law

Melbourne Law School
LLM
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Melbourne Law School omfattende underlagt tilbud i erhvervsret giver eleverne mulighed for at skræddersy et program til at supplere deres faglige ekspertise og karriere sti. M ...

Læs mere