119 LLM Programmer i Forretningsret i Europa for 2024

LLM Programmer i Forretningsret i Europa for 2024Filter
  • Master i idrætsret

    CIES - International Centre for Sports Studies

    • Neuchâtel, Schweiz

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    French

    Master i Sports Law godkendt og koordineret af CIES (International Center for Sport Studies) ved University of Neuchâtel i Schweiz er et uddannelseskursus, der giver eleverne viden inden for alle facetter og kompleksiteter af sportslovgivningen.

    • City of Carlisle, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Online Master of Laws (LL.M) i international forretningsret er den primære ledelseskvalifikation for advokater og ledere, der ønsker at styrke deres juridiske viden; forskning viser, at LL.M er en katalysator for personer med stærke karriereaspirationer. University of Cumbria giver nu studerende mulighed for at gennemføre en LL.M ved blandet læring, så de kan studere, mens de fortsætter med at arbejde.

  • LLM i international handelsret

    University of Sussex

    • Brighton, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Du lærer om de juridiske rammer, der styrer kommercielle aktiviteter og grænseoverskridende transaktioner. Du arbejder med avanceret forskning. Sussex har internationalt anerkendte akademikere i international handelsret. Du lærer, hvordan du anvender loven i en kommerciel indstilling og udvikler også kritiske perspektiver. Du vil være i stand til at vurdere avancerede scenarier og nylige reformer i international handelsret.

  • Kandidatgrad i sportsret, LLM

    Real Madrid Graduate School – Universidad Europea

    • Madrid, Spanien
    • Online

    Fuldtid

    9 Måneder

    På campus

    Engelsk, Spanish

    Master in Sports Law, LLM er designet til jurister fra hele verden, som ønsker at udvikle deres professionelle karriere inden for international sportslovgivning. Det 9-måneders program dækker en række emner såsom antidoping, tvistbilæggelse og beskatning, så de studerende kan udvikle et bredt sæt færdigheder og blive i stand til at tilpasse sig og trives i forskellige arbejdsmiljøer.

    • Belfast, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    LLM International Commercial and Business Law er designet som et forskningsledet program for kandidater fra jura og beslægtede discipliner, der har til formål at specialisere sig i handelsret, international handel og grænseoverskridende forretningstransaktioner fra et socio-juridisk perspektiv. Det vil hjælpe dig med at forstå og mestre de meget dynamiske og komplekse juridiske og regulatoriske regimer, der styrer international virksomhed og den globale økonomi. Hvis du sigter efter en karriere inden for virksomheds-, finans- eller handelsret,

  • LLM International Business Law

    University of Essex Online

    • Online United Kingdom

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Efterhånden som erhvervslivet i stigende grad forekommer på tværs af internationale grænser, må lovpraksis også ændre sig for at imødekomme kommercielle aktiviteter inden for den globale økonomi. Gennem dette 100% online og deltid LLM får du en dyb forståelse af international forretningsret og kompleksiteten i transnationale forretningsinteraktioner. Gennem denne online LLM International Business Law vil du fordybe dig i en række stimulerende emner, herunder grænseoverskridende kontraktret, konkurrencelovgivning på nationalt og internationalt plan og udforske Verdenshandelsorganisationens opgave, procedurer og drift. Dette program vil udstyre dig med specialiseret juridisk viden og færdigheder til at forberede dig på en karriere inden for global forretningsret.

  • LLM i international handelsret

    University of Groningen

    • Groningen, Holland

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    LLM i international handelsret har fokus på privatret og internationale aspekter af privat (international) ret. Der er mulighed for at skrive en artikel til offentliggørelse inden for programmet (normalt knyttet til skrivning af kandidatspecialet).

    • Leiden, Holland

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Dette program er rettet mod både jurister og kandidater, der ønsker at erhverve indgående viden inden for civil- og handelsret fra et virkelig internationalt perspektiv.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    9 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    Den globale master i sportsledelse og juridiske færdigheder med FCB er rettet og fokuseret på sektoren for advokater, erhvervs-, økonomisk- og sportsledelse eller andre personer, der allerede har en universitetsgrad inden for disse områder, som har dokumenteret erfaring og viden inden for idrætsområdet.

    • Lyon, Frankrig

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Master 2 LL.M i international og europæisk erhvervsret-program fra Det Juridiske Fakultet Lyon 3 giver de studerende mulighed for at uddybe deres viden om europæisk og international erhvervsret. Kurserne, der udelukkende undervises på engelsk af akademikere og praktikere, opfylder fuldt ud kravene til internationale advokaters praksis.

  • LL.M. International forretningsret

    Católica Global School of Law

    • Lisbon, Portugal

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Dette er et program specielt designet til kandidater, der søger at udvikle en karriere inden for global erhvervsret. Det tilbyder en innovativ tilgang til international, anglo-amerikansk og europæisk erhvervsret, der dækker en bred vifte af emner, såsom selskabsret, kommerciel og investeringsvoldgift, grænseoverskridende transaktioner, finanslovgivning og international skatteret.

    • Hamburg, Tyskland

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Den etårige Bucerius Master of Law and Business forbereder unge fagfolk til internationale karrierer, hvor forståelse af både juridiske og forretningsmæssige begreber såvel som interkulturelle færdigheder er vigtig. Programmets tværfaglige tilgang bringer advokater og forretningsfolk fra hele verden sammen i ét klasseværelse. Det skaber dermed et unikt læringsmiljø, der stimulerer videnoverførsel og inspirerer til udveksling af perspektiver mellem discipliner og på tværs af kulturer. NYT: Fra september 2020 kombinerer Bucerius Law School og WHU - Otto Beisheim School of Management deres ekspertise med et akademisk partnerskab. Det vil fungere under navnet " Bucerius Law School Master of Law and Business i samarbejde med WHU - Otto Beisheim School of Management".

  • LLM Jura, Miljø, Bæredygtighed og Business

    University of Bristol Law School

    • Bristol, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

  • LLM i medieret, privatliv og ærekrænkelse - deltid

    The University of Law Postgraduate Programmes

    • London, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    24 Måneder

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    En Master of Laws (LLM) i Media Law, Privacy, and Defamation er en postgraduat uddannelse, der er designet til jurister og ikke-jurister, som ønsker at forbedre deres akademiske juridiske viden. Denne internationalt anerkendte masteruddannelse giver dig færdighederne til at gøre fremskridt inden for mediejuraen og kan åbne op Pathways for en karriere som advokat, jurist, juridisk rådgiver, juridisk leder og meget mere.

  • Globale juridiske studier

    Roma Tre University

    • Rome, Italien

    Fuldtid

    5 år

    På campus

    Engelsk, Italiensk

    "Global Legal Studies" (GLS) er et program, der har til formål at blande italiensk ekspertise inden for juridisk uddannelse - det begyndte i Bologna i det 11. århundrede - med en moderne, multikulturel og flersproget tilgang. Programmet er tosproget (italiensk / engelsk). Studerende, der dimitterer, modtager en kandidatgrad [Laurea Magistrale in Giurisprudenza: LMG/01]. Følgende retningslinjer gælder hovedsageligt for studerende, der bor i Italien og har til hensigt at følge hele det 5-årige program. Traditionel juragrad (Laurea in Giurisprudenza), inklusive alle de færdigheder, der kræves for juridiske erhverv i Italien og et internationalt pensum bestående af 19 kurser, der udelukkende undervises på engelsk (ca. 150 point): 15 af dem er obligatoriske kurser, og 4 overlades til elevernes frie valg. Alle kurser undervises på engelsk bortset fra de tre af dem, der er navngivet på italiensk, som er kurser, der undervises på italiensk, men især henvendt til GLS-studerende.