LAWSTUDIES

LLM i Forenede Arabiske Emirater - LLM-uddannelser i Forenede Arabiske Emirater LLM

LL.M. programmer varierer i længde, værdi og mængde. Den regelmæssige program er et års fuld tid artikel eller to til tre år på deltid undersøgelse. Studerende ofte tage deres kurser til enten specialisere sig i et bestemt område, som f.eks international lovgivning eller oprette en brugerdefineret studieforløb, der passer til deres personlige interesser eller faglige behov.

De Forenede Arabiske Emirater er en sammenslutning af syv emirater på den østlige side af den arabiske halvø, ved indgangen til Den Persiske Golf. En stor del af arbejdsstyrken i UAE er udenlandske udlændinge - deraf landets 's befolkning makeup være så varieret, med Emirati borgere bliver en minoritet i deres eget land.

LLM i Forenede Arabiske Emirater - Tag din LLM i Forenede Arabiske Emirater. Alle LLM-program og skole information. Spar tid og kontakt skolen her!

resultater fundet Filter

LLM lov

Middlesex University Dubai
LLM
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

LLM-loven er designet til at uddybe og udvide studerendes viden om loven som et akademisk emne ved at give de studerende en systematisk forståelse af juridiske processer, meto ...

Læs mere

Master i privatret

UAEU United Arab Emirates University
LLM
Aug 2021
<
Fuldtid
Arabic
på universitet

Privatret er den gren af loven, der handler med forholdet mellem enkeltpersoner eller institutioner snarere end forholdet mellem disse og staten.

Læs mere

Master i offentlig ret

UAEU United Arab Emirates University
LLM
Aug 2021
<
Fuldtid
Arabic
på universitet

Den offentligretlige specialitet understreger de love, der er knyttet til staten, som en suveræn stat, såsom straffelov, forvaltningsret, international ret og forfatningsret. ...

Læs mere