LAWSTUDIES

Fintech-lovgivning Europa - Fintech-lovgivning-programmer Fintech-lovgivning Europa

Law School kandidater og advokater rutinemæssigt anvender en LL.M. at opnå ekspertise inden for et specialiseret område af loven, såsom skatteret eller international ret, eller til at flytte fra ét praksis område til et andet.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

Fintech-lovgivning Europa - Tag din Fintech-lovgivning Europa. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Fintech-lovgivning, Europa Filter

Master i LegalTech (LLM)

Mykolas Romeris University
LLM
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Programmet sigter mod at forberede højt kvalificerede fagfolk med en bred vifte af tværfaglige kompetencer inden for lov og teknologi. Det juridiske domæne påvirkes af IoE (In ...

Læs mere