Filter
Master i jura
Finland Studietype: alle Hastighed: alle

LLM i Finland - LLM-uddannelser i Finland LLM

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

En LLM (Master of Laws) er en kandidatgrad for studerende lov. Det er normalt designet til jurister og studerende, der ønsker at få viden på et specialiseret lov område som international eller skatteret.

Finland, officielt Republikken Finland er et nordisk land beliggende i den Fennoskandiske regionen i det nordlige Europa.

LLM i Finland - Tag din LLM i Finland. Alle LLM-program og skole information. Spar tid og kontakt skolen her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

University of Helsinki

... [+]

Oplysninger om de sprog, instruktion

Undervisningen sprog programmet er engelsk. Mindst 75% af graden skal være afsluttet fuldt på engelsk (f.eks seminarer, seminar papirer og lignende skriftligt arbejde, eksamener og specialet). Men du kan også studere i andre sprog, og for eksempel omfatter et semester i udlandet eller jura kurser undervises i finsk eller svensk.

Omfanget af kandidatuddannelsen er 120 point (ECTS) for at være afsluttet i to akademiske år.

Under forskningsseminar vil du få regelmæssig feedback om dit arbejde fra din vejleder og medstuderende. Efter at have afsluttet forskningsseminar, vil du have avancerede akademisk argumentation og skrivefærdigheder samt grundig forståelse af dit speciale emne.... [-]

Finland Helsinki
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Eastern Finland

Kandidatuddannelsen Miljø, Naturressourcer og Klimaændringer i Miljøpolitik og Ret er et nyt tværfagligt toårigt kandidatuddannelsesprogram, der kombinerer højtuddannet u ... [+]

Programoversigt

Kandidatuddannelsen Miljø, Naturressourcer og Klimaændringer i Miljøpolitik og Ret er et nyt tværfagligt toårigt kandidatuddannelsesprogram, der kombinerer højtuddannet undervisning med fagligt orienterede uddannelsesmæssige mål. Programmet giver avanceret træning i politik, lov og konsekvensanalyser for klimaændringer og bæredygtig forvaltning af naturressourcer.

Programmet er baseret på to alternative majors:

Natural Resources Governance ogMiljø- og klimaændringsloven.

Alle studerende er forpligtet til at tage kurser i Natural Resources Governance, Environmental Law og Policy, og i Climate Change Law og Policy før de vælger deres store.

Hvem er vi?... [-]
Finland Joensuu
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk