LAWSTUDIES

Europæisk ret Edinburgh - Europæisk ret-uddannelser i Edinburgh Europæisk ret, Edinburgh

Et specialiseret LL.M. uddannelse giver advokater til at intensivere eller ændre deres ekspertise på et bestemt område af lovgivningen. Har en særlig koncentration i et bestemt område kan åbne nye muligheder.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Skotland er på den nordlige del af Storbritannien og har over 790 øer. Hovedstaden er Edinburgh, en af ​​de største finansielle centre. Deres uddannelsessystem har altid været adskilt fra resten af ​​Storbritannien. Skotland har 15 universiteter, hvoraf nogle er ældste i verden.

Europæisk ret Edinburgh - Tag din LLM i Edinburgh. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Europæisk ret, Edinburgh Filter

LLM i komparativ og europæisk privatret

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
LLM
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Dette program har til formål at udstyre dig med en dybdegående forståelse af kerneområderne privatret på tværs af de to store juridiske traditioner i Europa, fælles og civilre ...

Læs mere

LLM i europæisk lov

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
LLM
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Dette program giver fremdrift for alle interesserede i en givende karriere inden for lov, forretning, politik eller politik inden for EU eller derudover. Indgående kendskab ti ...

Læs mere