LAWSTUDIES

Europæisk ret Manchester - Europæisk ret-uddannelser i Manchester Europæisk ret, Manchester

En LL.M. er det første skridt i retning af akademikere i mange lande. Den præsenterer mange mulighed for at specialisere sig i et bestemt område eller til at foretage grundig research. Det kan også vise sig gavnlig i at opnå en ph.d.-niveau grad i loven.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Manchester er kendt for sin arkitektur og har Storbritanniens næststørste byområde, 5 gange større end selve byen. Der er kun tre universiteter, men de har i alt 73 tusinde studerende.

Europæisk ret Manchester - Tag din LLM i Manchester. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Europæisk ret, Manchester Filter

LLM (Master of Laws)

Manchester Metropolitan University
LLM
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Hvis du er klar til at tage din juridiske karriere i en bestemt retning, er LLM et fremragende næste trin. LLM er en fremadskuende og tværfaglig juridisk kvalifikation, der pr ...

Læs mere