LAWSTUDIES

Online Europæisk ret Wrocław - Europæisk ret -uddannelser i Wrocław Europæisk ret , Wrocław

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

Polen, officielt Republikken Polen er et land i Centraleuropa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen det 6. mest folkerige land i EU. EU / EØS studerende ikke behøver visum for at studere i Polen. Leveomkostningerne i Polen er blandt de laveste i EU.

Wrocław er betragtet som den tredje største center for uddannelse i Polen. I tredive velkendte institutioner, er der mere end 135.000 studerende. Den Wrocław Universitet byen byder sunde akademiske miljø til lokale og oversøiske studerende.

Online Europæisk ret Wrocław - Tag din Europæisk ret i Wrocław. Få alle Europæisk ret program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Europæisk ret, Wrocław Filter

Master i international og europæisk lov

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics
LLM
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

LLM International & europæisk ret - kandidat vil have færdigheder og generel viden inden for området dogmatiske discipliner i international og europæisk ret. Afhængig af d ...

Læs mere

LLM i international og europæisk lov

University of Wroclaw
LLM
01 Okt 2021
<
Fuldtid
<
2 år
31 Aug 2021
Engelsk
på universitet

Det juridiske fakultet, administration og økonomi ved University of Wroclaw med sine rødder i begyndelsen af det 16. århundrede og Alma Mater fra 9 nobelprisvindere, har æren ...

Læs mere