LAWSTUDIES

Europæisk ret Leuven - Europæisk ret-uddannelser i Leuven Europæisk ret, Leuven

LLM er latin for Legum Magister, der betyder Cand.jur. Vores Master of Laws (LL.M.) Program i amerikansk lov er en et-årig kandidatuddannelse. Udenlandske jurister, der fuldføre programmet tildeles den grad "LL.M. i amerikansk lov."

Med universitetsuddannelse er øverste mest niveau i uddannelsessystemet i Belgien har regeringen lagt mere vægt på at sikre, at de studerendes liv er gjort så enkel som muligt gennem lånet og tilskud programmer. De tilbyder sponsorer til internationale studerende med fattige og sårbare baggrunde, der ønsker at studere i dette land.

Flere studerer muligheder er til rådighed i denne by. En af de ældste universiteter i regionen, katolske universitet, samt højere Institut for Filosofi fundet i Leuven.

Europæisk ret Leuven - Tag din LLM i Leuven. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Europæisk ret, Leuven Filter

Master of European Social Security (Leuven et al)

KU Leuven
LLM
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

KU Leuven Advanced Master of European Social Security beskæftiger sig med social sikkerhed og social beskyttelse set fra et juridisk, økonomisk, sociologisk, administrativt og ...

Læs mere

Master of Laws (LLM) (Leuven)

KU Leuven
LLM
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

KU Leuven Master of Laws undervises af førende specialister inden for deres områder og giver studerende mulighed for at specialisere sig i europæisk forretningsret eller inter ...

Læs mere