LAWSTUDIES

Erhvervsret Keele - Erhvervsret-uddannelser i Keele Erhvervsret, Keele

En LL.M. er det første skridt i retning af akademikere i mange lande. Den præsenterer mange mulighed for at specialisere sig i et bestemt område eller til at foretage grundig research. Det kan også vise sig gavnlig i at opnå en ph.d.-niveau grad i loven.

En uddannelse i erhvervsjura er designet til at forbedre den juridiske viden på området for at køre og styre en virksomhed. Almindelige emner kan omfatte konkurslovgivning, skatteret, patentret, ansættelsesret, bedrageri, cyber lov, antitrust og produktansvar.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Erhvervsret Keele - Tag din LLM i Keele. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Erhvervsret, Keele Filter

LLM International Law and Business

Keele University
LLM
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

I en stadig mere globaliseret økonomi opererer næsten alle virksomheder internationalt. Handel, investeringer og finansiering skæres over landegrænserne og styres af et komple ...

Læs mere