LAWSTUDIES

Online Erhvervsret i Cypern - Erhvervsret -uddannelser i Cypern Erhvervsret

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

En uddannelse i erhvervsjura er designet til at forbedre den juridiske viden på området for at køre og styre en virksomhed. Almindelige emner kan omfatte konkurslovgivning, skatteret, patentret, ansættelsesret, bedrageri, cyber lov, antitrust og produktansvar.

Cypern har en subsidieret og de studerende-venlige videregående uddannelser. Det har tre offentlige og fire private universiteter. Regeringen universiteter er University of Cyprus, Open University of Cyprus og Cypern University of Technology. Landet har et internationalt samfund dermed sprogbarriere måske ikke være en udfordring for de studerende.

Online LLM i Cypern - Tag din Online LLM i Cypern. Alle Online LLM program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Erhvervsret, Cypern Filter

LLM in International and European Business Law

Neapolis University Pafos
LLM
Masters
Okt 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 semestre
Engelsk
Online

The aim of the Distance LL.M. in International and European Business Law is to provide a course of advanced study to those who aspire to know the legal aspects of internationa ...

Læs mere