LAWSTUDIES

Erhvervsret i Belgien - Erhvervsret-uddannelser i Belgien Erhvervsret

LL.M. programmer varierer i længde, værdi og mængde. Den regelmæssige program er et års fuld tid artikel eller to til tre år på deltid undersøgelse. Studerende ofte tage deres kurser til enten specialisere sig i et bestemt område, som f.eks international lovgivning eller oprette en brugerdefineret studieforløb, der passer til deres personlige interesser eller faglige behov.

Studerende, der undersøgelse erhvervsret forberede sig til at arbejde med juridiske problemstillinger inden corporate samfund. Dette felt af lov er enorme, og programmer kan dække en bred vifte af emner og fagområder.

Belgien er kendt som hjertet af Europa, og et knudepunkt for international networking. Som internationale studerende i Belgien du være omgivet af et multikulturelt samfund.

Erhvervsret i Belgien - Tag din LLM i Belgien. Alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Erhvervsret, Belgien Filter

LL.M. I International Business Law

Université libre de Bruxelles - ULB
LLM
<
Fuldtid
<
9 måneder
Engelsk
på universitet

LL.M. er et avanceret kandidatprogram, der er udformet til at udvide din juridiske viden og ekspertise inden for de hurtigt skiftende områder af international forretningslovgi ...

Læs mere

LLM i International Business Law

Ghent University Law School
LLM
<
Fuldtid
<
10 måneder
Engelsk
på universitet

LLM i International Business Law er et flagskibsprogram for studerende, der søger at specialisere sig i de internationale juridiske aspekter af forretningspraksis i vores glob ...

Læs mere