$close

Filtre

Se resultater

Energiret Nottingham - Energiret-uddannelser i Nottingham Energiret, Nottingham

LLM eller Cand.jur giver en introduktion til nye områder af interesse for dem, samt mulighed for yderligere at specialisere sig i deres nuværende områder af praksis, og er normalt begrænset til dem, der opnåede ære status i deres tidligere juridiske undersøgelser. Energiret er en spirende disciplin i juridiske undersøgelser. Disse programmer behandle emner af relevans for energiressourcer,… Læs mere

LLM eller Cand.jur giver en introduktion til nye områder af interesse for dem, samt mulighed for yderligere at specialisere sig i deres nuværende områder af praksis, og er normalt begrænset til dem, der opnåede ære status i deres tidligere juridiske undersøgelser.

Energiret er en spirende disciplin i juridiske undersøgelser. Disse programmer behandle emner af relevans for energiressourcer, såsom vedvarende energi og international ressource handel, i et forsøg på at informere de studerende i den fremtidige oprettelse af politik og jura.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Nottingham er kendt for legenden om Robin Hood, to store teatre og mange museer og gallerier. Det er også hjemsted for to universiteter, der har mere end 60 tusinde studerende, 12 tusind hvoraf er internationale.

Energiret Nottingham - Tag din LLM i Nottingham. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Storbritannien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Nottingham Trent University
Nottingham, Det Forenede Kongerige

Uddannelsesniveauer: Undervisning på postgraduate UCAS -kode (r): GENE Startdato (er): September 2022 Varighed: 1 år Heltid, 2 år Deltid / fjernundervisning Studietilstand (er ... +

Uddannelsesniveauer: Undervisning på postgraduate UCAS -kode (r): GENE Startdato (er): September 2022 Varighed: 1 år Heltid, 2 år Deltid / fjernundervisning Studietilstand (er): Fjernundervisning / Fuldtid; Deltid Campus: City Campus LLM International Energy & Environmental Law (IEEL) har til formål at give dig en kritisk forståelse af aktuelle spørgsmål vedrørende energi og miljøpolitik og regulering på internationalt plan. Kurset introducerer dig til centrale internationale juridiske principper og rammer for regulering af energisektoren og overvejer deres anvendelse på globale energiindustrier på et tidspunkt, hvor det internationale samfund søger at løse udfordringerne ved klimaændringer. Kurset anvender en 'reflekterende' tilgang. Det giver dig en grundlæggende forståelse af tilpasningerne i internationale investeringsrammer og forskellige lovgivningsmæssige tilgange til traditionelle, men stadig vigtige energiformer, der går ind i en overgangsfase, såsom kul, olie og gas (solnedgangsenergikilder). Det lægger også stor vægt på regulering af vedvarende og mere bæredygtige energikilder, såsom sol, vind, geotermi og brint (solopgangsenergikilder) samt brugen af nye teknologier til at afbøde klimaforandringsrisici, såsom kulstofopsamling og -lagring . Kurset dækker andre energikilder med lavt kulstofindhold, såsom atomkraft i dette overgangsmiljø. Hvorfor studere på Nottingham Law School? Nottingham Law School er en af de førende udbydere af akademisk og professionel juridisk uddannelse i landet med en etableret rekord for at levere innovative kurser. Det er også en af de største lovskoler i Storbritannien med over 120 ansatte og over 2.800 studerende. Vælg en studievej, der passer dig, med muligheder på fuld tid, deltid og fjernundervisning. Gå på en international sommerskole med mulighed for at udforske jura i en europæisk kontekst. Stipendier er tilgængelige. Nottingham Law School Legal Advice Center giver eleverne mulighed for at give råd fra det virkelige liv og repræsentere klienter i domstole. Centret administrerer en række beskæftigelsesoplevelser (Employer Challenges) til rådighed for LLM -studerende. 94,4% af vores Nottingham Law School-kandidater er i arbejde eller viderestudier inden for 15 måneder efter deres eksamen (af dem, der er tilgængelige til arbejde eller studier, seneste Graduate Outcomes Survey 2017-18). NTU er 2. for antallet af PGT -studerende, der studerer jura (HESA 2018/19). -
LLM
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Sep 2022
Online