LAWSTUDIES

Ejendomsret-programmer, Søg efter den bedste LLM-programmer her! - LLM

LLM grader, også kaldet ML eller Master of Laws grader, gives efter ph.d.-studier i juridisk område på forskellige institutioner over hele verden. På nogle områder er dette den nødvendige grad for professionelt at udøve loven.

Hvad er en LLM i ejendomslov? Denne avancerede grad går ind i de juridiske spørgsmål, der er specifikke for fast ejendom og ejendomsudvikling. Blandt de kurser, der kan tilbydes, er skattelovgivning, ejendomsregulering, udvikling af både boliger og erhvervsejendomme, forhandlinger, planlægning, byggelovgivning, finansiering og erhvervelse samt udlejerloven. Det kan være muligt for eleverne at tage yderligere valgfag inden for et bestemt område, der interesserer dem, som f.eks. Specialiseret i handelsret.

At opnå en kandidat i ejendomsret kan bidrage til at forbedre en studerendes færdigheder i kommunikation og forhandling samt forbedre opmærksomhed for detaljer generelt, som alle kan hjælpe ikke kun på jobbet, men i interview med held. Med det avancerede fokus på de juridiske konsekvenser, der drejer sig om fast ejendom og dets udvikling, kan kandidater efterspørges af virksomheder, som arbejder eller ønsker at udvide inden for dette område.

Omkostningerne til LLM grader varierer meget og kan afhænge af, hvor institutionen er placeret, og hvor lang tid det er at afslutte. I nogle tilfælde kan det tilbudte program være online. Når man sammenligner programmer, er det en god idé at overveje både omkostningerne til graden og omkostningerne ved leveomkostninger.

Nogle kandidater med en LLM i ejendomsret grad gå på arbejde i et juridisk kontor eller afdeling inden for et større firma som advokat, juridisk konsulent, forsker eller kontrakt forfatter. Andre kan finde arbejde inden for ejendomsudvikling virksomheder som forhandlere, konsulenter eller endda entreprenører, afhængigt af deres andre erfaringer. Andre organisationer, der ansætter disse typer stillinger, omfatter hospitaler, hoteller, banker, producenter og universiteter. Miljøfremmende organisationer kan også kræve denne form for bistand.

LLM uddannelser i ejendomsret kan findes online såvel som på universiteter over hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

1 Resultater i Ejendomsret Filter

University of Miami School of Law
LLM
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

Fælles JD / LL.M. (fuld tid mulighed, som sparer tid og undervisning penge over tjener graderne separat), eller Triple Degree (JD / MBA / LL.M. I Real Property Development) Uo ...

Læs mere