$close

Filtre

Se resultater

EU-ret-programmer, Søg efter den bedste LLM-programmer her! - LLM

Master i Laws programmer tilbyder værdifulde fordele. Den avancerede uddannelsesmulighed tager normalt et år eller to at fuldføre. Programmer giver et nærmere kig på områder med juridisk fokus, der giver uddannelse til jurister, der håber at dykke videre ind i et eller to koncentrationsområder. Hvad er en LLM i EU-lov? Dette uddannelsesprogram tager et kig på de specifikke retssystemer… Læs mere

Master i Laws programmer tilbyder værdifulde fordele. Den avancerede uddannelsesmulighed tager normalt et år eller to at fuldføre. Programmer giver et nærmere kig på områder med juridisk fokus, der giver uddannelse til jurister, der håber at dykke videre ind i et eller to koncentrationsområder.

Hvad er en LLM i EU-lov? Dette uddannelsesprogram tager et kig på de specifikke retssystemer i EU. Eleverne kan undersøge materielle og processuelle praksis. Kurser kan omfatte økonomiske, forfatningsmæssige og institutionelle retsgrundlag samt administrativ og strafferetlig ret. EU-loven har tendens til at erstatte lovgivningen i specifikke nationer og når ind på alle områder af loven.

Med deltagelse i en LLM i EU-lovprogrammet får forskere ofte færdigheder, der er nyttige i deres personlige liv og professionelle karriere. Programdeltagere kan for eksempel udvikle en forståelse af deres juridiske rettigheder som borgere i et bestemt land og som borgere i EU.

Der er en række internationale og online muligheder for tilmelding, og omkostninger afspejler ofte disse forskelle. Det er fornuftigt for potentielle studerende at kontakte akademiske institutioner og spørge om omkostninger og andre tilmeldingsproblemer.

En LLM i EU-lov giver en introduktion til forventet faglig adfærd i retter og retssager. Kandidater kan finde karrieremuligheder i deres hjemland eller i internationale placeringer. Arbejdsmulighederne omfatter typisk corporate and private law, national offentlig service (f.eks. Som embedsmand eller diplomat), politisk analyse, statsstillinger, ngo'er og forskning inden for akademiske og juridiske områder. Nogle kandidater kan finde job på tilsynsorganer, der beskæftiger sig med europæiske spørgsmål eller som advokater i tværnationale virksomheder. Andre kan finde arbejde som forskere, præsentere på seminarer og konferencer.

Klasser er tilgængelige både online og personligt hos universiteter og andre institutioner over hele verden. For at finde den rigtige skole til dig, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen. 

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Ghent University Law School
Gent, Belgien

Den LLM i EU-lovgivningen præsenterer det bedste af Gent Law School's kendte ekspertise i EU

Den LLM i EU-lovgivningen præsenterer det bedste af Gent Law School's kendte ekspertise i EU -
LLM
Fuldtid
10 måneder
Engelsk
på universitet
 
Universidade da Coruña
En Coruña, Spanien

Hovedformålet med Master EU består af faglært uddannelse i europæisk administration og forvaltning af EU-fagfolk ressourcer.

Hovedformålet med Master EU består af faglært uddannelse i europæisk administration og forvaltning af EU-fagfolk ressourcer. -
LLM
Fuldtid
Spansk
på universitet