Filter
Master i jura
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Digitale rettigheder-programmer, Søg efter den bedste LLM-programmer her! - LLM

En LL.M. er det første skridt i retning af akademikere i mange lande. Den præsenterer mange mulighed for at specialisere sig i et bestemt område eller til at foretage grundig research. Det kan også vise sig gavnlig i at opnå en ph.d.-niveau grad i loven.

LLM-programmer: Søg her for Digitale rettigheder-programmer. Få alle skole og LLM information directely, spare tid og kontakte LLM indlæggelser i 3 klik her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Digitale rettigheder

Universidad de Leon

Vi uddanner fagfolk, der er specialiserede inden for cybersikkerhedslovgivning og det digitale miljø, som vil svare på de nye udfordringer, som loven står overfor, basere ... [+]

cirka

Vi uddanner fagfolk, der er specialiserede inden for cybersikkerhedslovgivning og det digitale miljø, som vil svare på de nye udfordringer, som loven står overfor, baseret på de fremskridt, der er opnået fra de nye kommunikations- og informationsteknologier.

Retter sig hovedsageligt mod kandidater inden for jura og computerteknologi, men er også åben for andre relaterede grader og fagfolk, der søger at bevise deres erfaring med en postgraduate universitetsgrad.

Hvis du er interesseret i at lære atKend og styr de tekniske aspekter af Cybersecurity.Vide og vide, hvordan man anvender beskyttelsesforanstaltningerne for grundlæggende frihedsrettigheder og rettigheder knyttet til det digitale miljø.Koordinere og planlægge fra et tværfagligt perspektiv styringen af cyberrisici i organisationer og virksomheder.Vide og vide, hvordan man anvender de grundlæggende principper og grundlæggende elementer i virksomhedens juridiske og sociale ansvar i digitale miljøer.Ved, hvordan man identificerer sårbarheder og planlægger cyberhændelser, der er forbundet med teknisk styring af information.Hvad vi tilbyder digLæreplanpraksis i enheder med maksimal prestige.Multidisciplinær træningRespons på de nye udfordringer, som loven står overfor, baseret på de fremskridt, der stammer fra informationsteknologi.Forøgelse af mulighederne for kvalificeret ansættelsesevne.Professionelle udflugter... [-]
Spanien León
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk