LAWSTUDIES

Cybersikkerhed Nordamerika - Cybersikkerhed-programmer Cybersikkerhed Nordamerika

Et specialiseret LL.M. uddannelse giver advokater til at intensivere eller ændre deres ekspertise på et bestemt område af lovgivningen. Har en særlig koncentration i et bestemt område kan åbne nye muligheder.

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Cybersikkerhed Nordamerika - Tag din Cybersikkerhed Nordamerika. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Cybersikkerhed, Nordamerika Filter

Master of Laws (LLM) - Cybersecurity

Loyola Law School
LLM
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Cybersecurity

Læs mere

Nationale sikkerhedslovsprogrammer (LL.M.)

George Washington University, Law School
LLM
04 Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

National Security Law-programmer George Washington University Law School fremhæver vores unikke styrker: et nationalt anerkendt fakultet, en omfattende læseplan og adgang til ...

Læs mere