Filter
Master i jura
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Cyberregulering-programmer, Søg efter den bedste LLM-programmer her! - LLM

Law School kandidater og advokater rutinemæssigt anvender en LL.M. at opnå ekspertise inden for et specialiseret område af loven, såsom skatteret eller international ret, eller til at flytte fra ét praksis område til et andet.

LLM-programmer: Søg her for Cyberregulering-programmer. Få alle skole og LLM information directely, spare tid og kontakte LLM indlæggelser i 3 klik her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Cyberregulering

Swansea University

Ny for 2018 er LLM i LegalTech et innovativt og aktuelt kandidatuddannelsesprogram, der undersøger, hvordan teknologier som kunstig intelligens og blockchain påvirker jur ... [+]

Ny for 2018 er LLM i LegalTech et innovativt og aktuelt kandidatuddannelsesprogram, der undersøger, hvordan teknologier som kunstig intelligens og blockchain påvirker juridiske tjenester.

Organisationer fra både juridiske og tekniske verdener vil være involveret i programmets levering, som vil give mulighed for at arbejde med kunstige intelligenssystemer; at udvikle LegalTech apps og løsninger; at blive komfortabel med at arbejde med Big Data, og at forstå de juridiske og regulatoriske udfordringer forbundet med teknologi.

Nøglefunktioner

Vær en af ​​Storbritanniens første LLM i LegalTech kandidater!

Få viden og erfaring til at udvikle sig til en advokat / jurist i det 21. århundrede, der er i stand til at udbrede forskellige teknologier til at hjælpe retspraksis og drive innovation på tværs af erhvervslivet.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk