LAWSTUDIES

Politi, retsvæsen og kriminalforsorg Leeds - Politi, retsvæsen og kriminalforsorg-uddannelser i Leeds Politi, retsvæsen og kriminalforsorg, Leeds

Et specialiseret LL.M. uddannelse giver advokater til at intensivere eller ændre deres ekspertise på et bestemt område af lovgivningen. Har en særlig koncentration i et bestemt område kan åbne nye muligheder.

Med kurser i korrektioner, kriminologi, fysisk konditionering og politiarbejde, er en kriminel retfærdighed program primært designet til dem, der ønsker at arbejde i retshåndhævelse. Studerende kan lære praktiske færdigheder, såsom CPR, der kan gavne dem i deres fremtidige karriere.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Leeds er i West Yorkshire, med omkring en halv million borgere. Byen har tre gymnasier og tre universiteter med i alt 250 tusinde studerende, der gør halvdelen af ​​byens befolkning. Den blev stemt Best UK University destination ved en undersøgelse i avisen The Independent.

Politi, retsvæsen og kriminalforsorg Leeds - Tag din LLM i Leeds. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg, Leeds Filter

LLM i strafferet og strafferet

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law
LLM
Jan 2021
<
Fuldtid
<
12 måneder
English (UK)
på universitet

Dette program giver dig mulighed for at udvikle en sofistikeret viden om aktuelle spørgsmål inden for strafferet, kriminologi og strafferet i England, Europa og over hele klod ...

Læs mere