LAWSTUDIES

Politi, retsvæsen og kriminalforsorg Canterbury - Politi, retsvæsen og kriminalforsorg-uddannelser i Canterbury Politi, retsvæsen og kriminalforsorg, Canterbury

Law School kandidater og advokater rutinemæssigt anvender en LL.M. at opnå ekspertise inden for et specialiseret område af loven, såsom skatteret eller international ret, eller til at flytte fra ét praksis område til et andet.

Med kurser i korrektioner, kriminologi, fysisk konditionering og politiarbejde, er en kriminel retfærdighed program primært designet til dem, der ønsker at arbejde i retshåndhævelse. Studerende kan lære praktiske færdigheder, såsom CPR, der kan gavne dem i deres fremtidige karriere.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Canterbury er en historisk katedral by, og navnet betyder "Kent folk 's højborg ". Det er hjemsted for fire universiteter og flere andre højere læreanstalter, der dækker 25% af den voksne befolkning i Canterbury.

Politi, retsvæsen og kriminalforsorg Canterbury - Tag din LLM i Canterbury. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg, Canterbury Filter

LLM (International Criminal Justice)

University of Kent, Kent Law School
LLM
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;28 måneder
Engelsk
på universitet

International Criminal Justice vil være af særlig interesse for dem, der arbejder, har til hensigt at arbejde eller har en interesse inden for international og tværnational st ...

Læs mere