LAWSTUDIES

Politi, retsvæsen og kriminalforsorg i Italien - Politi, retsvæsen og kriminalforsorg-uddannelser i Italien Politi, retsvæsen og kriminalforsorg

Law School kandidater og advokater rutinemæssigt anvender en LL.M. at opnå ekspertise inden for et specialiseret område af loven, såsom skatteret eller international ret, eller til at flytte fra ét praksis område til et andet.

Med kurser i korrektioner, kriminologi, fysisk konditionering og politiarbejde, er en kriminel retfærdighed program primært designet til dem, der ønsker at arbejde i retshåndhævelse. Studerende kan lære praktiske færdigheder, såsom CPR, der kan gavne dem i deres fremtidige karriere.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Politi, retsvæsen og kriminalforsorg i Italien - Tag din LLM i Italien. Alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg, Italien Filter

Master of Laws (LL.M.) i grænseoverskridende kriminalitet og retfærdighed

UNICRI United Nations Interregional Crime and Justice Research Institute
LLM
Nov 2020
<
Fuldtid
<
8 måneder
Engelsk
på universitet

Master of Laws (LL.M.) i grænseoverskridende kriminalitet og retfærdighed er specielt designet til unge fagfolk og universitetsstuderende, der ønsker at specialisere sig inden ...

Læs mere