LAWSTUDIES

Civilretlige studier i Forenede Arabiske Emirater - Civilretlige studier-uddannelser i Forenede Arabiske Emirater Civilretlige studier

Law School kandidater og advokater rutinemæssigt anvender en LL.M. at opnå ekspertise inden for et specialiseret område af loven, såsom skatteret eller international ret, eller til at flytte fra ét praksis område til et andet.

Uddannelse i de Forenede Arabiske Emirater har sine fordele: sol, hav, sand, skattefrie indtjening efter endt uddannelse, og nogle af de bedste universiteter i Golfen region.In desuden en række højt klassificeret universiteter baseret i andre lande har filial campusser i UAE.

Civilretlige studier i Forenede Arabiske Emirater - Tag din LLM i Forenede Arabiske Emirater. Alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Civilretlige studier, Forenede Arabiske Emirater Filter

Master i privatret

UAEU United Arab Emirates University
LLM
Aug 2021
<
Fuldtid
29 Apr. 2021
Arabic
på universitet

Privatret er den gren af loven, der handler med forholdet mellem enkeltpersoner eller institutioner snarere end forholdet mellem disse og staten.

Læs mere

Master i offentlig ret

UAEU United Arab Emirates University
LLM
Aug 2021
<
Fuldtid
29 Apr. 2021
Arabic
på universitet

Den offentligretlige specialitet understreger de love, der er knyttet til staten, som en suveræn stat, såsom straffelov, forvaltningsret, international ret og forfatningsret. ...

Læs mere