LAWSTUDIES.DK

LLM i Chile - LLM-uddannelser i Chile LLM

LL.M. programmer varierer i længde, værdi og mængde. Den regelmæssige program er et års fuld tid artikel eller to til tre år på deltid undersøgelse. Studerende ofte tage deres kurser til enten specialisere sig i et bestemt område, som f.eks international lovgivning eller oprette en brugerdefineret studieforløb, der passer til deres personlige interesser eller faglige behov.

En LLM er et postgraduate program for jurastuderende, der ønsker videreuddannelse og viden på et bestemt område. Specialisering områder kan omfatte erhvervsret, finansiering, menneskerettighedslovgivning, skatteret, og international erhvervsret.

Chile, officielt Republikken Chile er et sydamerikansk land besætter en lang, smal stribe land mellem Andesbjergene mod øst og Stillehavet mod vest.

LLM i Chile - Tag din LLM i Chile. Alle LLM-program og skole information. Spar tid og kontakt skolen her!

resultater fundet Filter

Master i selskabsret

Universidad Central Chile
på universitet Fuldtid Deltid Februar 2020 Chile Santiago

Den faglige uddannelse af Master i Corporate Law fra Central University of Chile er beriget med akademikernes bidrag (som) af fremragende erfaring inden for juridisk område, uddannelse og forskning.

Master i registrering og fast ejendom lov

Universidad Central Chile
på universitet Fuldtid Deltid Februar 2020 Chile Santiago

Den faglige uddannelse af Master i Registrering og Real Estate Law fra Central University of Chile træner fagfolk, der kan bidrage til løsningen af ​​de problemer, der genereres inden for fast ejendom og registreringslov, især særlige ejendomme og fast ejendom udvikling.