LAWSTUDIES.DK

LLM Santiago - LLM programmer i Santiago - LLM Santiago

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.

En LLM (Master of Laws) er en kandidatgrad for studerende lov. Det er normalt designet til jurister og studerende, der ønsker at få viden på et specialiseret lov område som international eller skatteret.

Chile, officielt Republikken Chile er et sydamerikansk land besætter en lang, smal stribe land mellem Andesbjergene mod øst og Stillehavet mod vest.

I Santiago, kan man vælge den foretrukne uddannelse eller specialisere sig i et bestemt område i de mange, forskningsinstitutioner, gymnasier og universiteter til rådighed. En af de største universiteter i Chile, Universidad de Chile, er placeret her samt den berømte Universidad de Santiago de Chile, som har ændret folks 's liv i form af uddannelse.

LLM Santiago - Tag din LLM i Santiago. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Master i selskabsret

Universidad Central Chile
på universitet Fuldtid Deltid Februar 2020 Chile Santiago

Den faglige uddannelse af Master i Corporate Law fra Central University of Chile er beriget med akademikernes bidrag (som) af fremragende erfaring inden for juridisk område, uddannelse og forskning.

Master i registrering og fast ejendom lov

Universidad Central Chile
på universitet Fuldtid Deltid Februar 2020 Chile Santiago

Den faglige uddannelse af Master i Registrering og Real Estate Law fra Central University of Chile træner fagfolk, der kan bidrage til løsningen af ​​de problemer, der genereres inden for fast ejendom og registreringslov, især særlige ejendomme og fast ejendom udvikling.