LAWSTUDIES.DK

LLM i Cayman-øerne - LLM-uddannelser i Cayman-øerne LLM

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

En LLM giver dig mulighed for lovligt arbitrage tussles inden for ethvert karriere specialisering. En Master of Law giver rigdom af viden, kan de fleste mennesker, der opgraderer fra denne grad specialiseret sig i alle områder af juridisk forsvar.

Cayman Islands er en britisk territorium i Det Caribiske Hav. En bred vifte af videregående uddannelser er tilgængelige i hele tre-ø-kæden, herunder en medicinsk skole, veterinære skole, og et væld af bachelor- og kandidatgrader rådighed på både offentlige og private universiteter.

LLM i Cayman-øerne - Tag din LLM i Cayman-øerne. Alle LLM-program og skole information. Spar tid og kontakt skolen her!

resultater fundet Filter

LL.M / PGDip I International Finance: Lov og Regulering

Truman Bodden Law School
på universitet Fuldtid Deltid 1 år Oktober 2019 Cayman-øerne Cayman Islands Online + 1 mere

Tjenestemester (LL.M) eller et Postgraduate Diploma (PGDip) i International Finance i verdens femte største finansielle center, kendt for sin ekspertise inden for finansielle servicesektoren og dets tilknyttede retlige rammer og standarder for international overholdelse.