Filter
Master i jura
Cayman-øerne Studietype: alle Hastighed: alle

LLM i Cayman-øerne - LLM-uddannelser i Cayman-øerne LLM

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

En LLM giver dig mulighed for lovligt arbitrage tussles inden for ethvert karriere specialisering. En Master of Law giver rigdom af viden, kan de fleste mennesker, der opgraderer fra denne grad specialiseret sig i alle områder af juridisk forsvar.

Cayman Islands er en britisk territorium i Det Caribiske Hav. En bred vifte af videregående uddannelser er tilgængelige i hele tre-ø-kæden, herunder en medicinsk skole, veterinære skole, og et væld af bachelor- og kandidatgrader rådighed på både offentlige og private universiteter.

LLM i Cayman-øerne - Tag din LLM i Cayman-øerne. Alle LLM-program og skole information. Spar tid og kontakt skolen her!

Læs mere Minimer
LLM
Andre studiemuligheder i Mellemamerika og Caribien

resultater fundet

Truman Bodden Law School

Tjenestemester (LL.M) eller et Postgraduate Diploma (PGDip) i International Finance i verdens femte største finansielle center, kendt for sin ekspertise inden for finansi ... [+]

. Programoversigt

LL.M og PGDip i 'International Finance: Law and Regulation' er de nye kandidatkvalifikationer, der tilbydes i samarbejde med University of Liverpool ved Truman Bodden Law School , Grand Cayman.

Programmerne giver avanceret juridisk uddannelse og tilbydes af det erfarne Truman Bodden Law School forelæsningshold sammen med de omfattende ressourcer og ekspertise, som Universitetet i Liverpool har.

To studie spor tilbydes: LL.M eller Postgraduate Diploma både i International Finance: Law and Regulation.

Programmerne er designet til at dække behovene hos enkeltpersoner, der søger avanceret juridisk viden om international finansiering og regulering både inden for og uden juridisk erhverv.... [-]

Cayman-øerne Cayman Islands Online
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk