Filter
Kandidat i jura (cand.jur.)
Cayman-øerne Studietype: alle Hastighed: alle

LLM i Cayman-øerne - LLM-uddannelser i Cayman-øerne LLM

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

En LLM giver dig mulighed for lovligt arbitrage tussles inden for ethvert karriere specialisering. En Master of Law giver rigdom af viden, kan de fleste mennesker, der opgraderer fra denne grad specialiseret sig i alle områder af juridisk forsvar.

Cayman Islands er en britisk territorium i Det Caribiske Hav. En bred vifte af videregående uddannelser er tilgængelige i hele tre-ø-kæden, herunder en medicinsk skole, veterinære skole, og et væld af bachelor- og kandidatgrader rådighed på både offentlige og private universiteter.

LLM i Cayman-øerne - Tag din LLM i Cayman-øerne. Alle LLM-program og skole information. Spar tid og kontakt skolen her!

Læs mere Minimer
LLM
Andre studiemuligheder i Mellemamerika og Caribien

Results

Truman Bodden Law School

Tjenestemester (LL.M) eller et Postgraduate Diploma (PGDip) i International Finance i verdens femte største finansielle center, kendt for sin ekspertise inden for finansi ... [+]

.

Tjenestemester (LL.M) eller et Postgraduate Diploma (PGDip) i International Finance i verdens femte største finansielle center, kendt for sin ekspertise inden for finansielle servicesektoren og dets tilknyttede retlige rammer og standarder for international overholdelse.

Succesfulde studerende vil udstille sig med en cand.merc. of postgraduate diploma i International Finance fra University of Liverpool, som vil gøre det muligt for dig at forbedre dine karrieremuligheder i en række sektorer.

Programoversigt

LL.M og PGDip i 'International Finance: Law and Regulation' er de nye kandidatkvalifikationer, der tilbydes i samarbejde med University of Liverpool ved Truman Bodden Law School , Grand Cayman.... [-]

Cayman-øerne Cayman Islands Online
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk