LAWSTUDIES.DK

LLM i Canada - LLM-uddannelser i Canada LLM

Den LL.M. (Master of love) er en internationalt anerkendt postgraduat jurist. En LL.M. styrken bare normalt ikke tillader en at udøve advokatvirksomhed i de fleste tilfælde, LL.M.studerende skal tjene en professionel grad

En LLM er en postgraduat juridisk embedseksamen, der forfølges af studerende, der ønsker at specialisere sig i et bestemt område af loven. Kandidater med denne specialiseret uddannelse er ofte kvalificeret til at arbejde i globale juridiske miljøer.

Hvis du tænker på alle højere uddannelser, der vil påvirke dit liv positivt og giver dig samtidig praktisk viden og færdigheder, så Canada 's uddannelsessystem er, hvad du har brug for. Rejsen til Canada for din uddannelse vil gøre dig værdsætte kreativitet og innovation af foredragsholderne i disse højere læreanstalter.

LLM i Canada - Tag din LLM i Canada. Alle LLM-program og skole information. Spar tid og kontakt skolen her!

resultater fundet Filter

LLM

University of Manitoba
på universitet Fuldtid 1 - 3 år September 2019 Canada Winnipeg

En Robson Hall uddannelse er et pas til at udføre banebrydende juridiske arbejde overalt i verden. I over 100 år har Robson Hall Juridiske Fakultet været kendt for sin dynamiske og tværfaglig tilgang til studiet af loven. Som den eneste Law School i Manitoba, Robson Hall har en stærk, eksklusivt samarbejde med praktiserende advokater og dommere i samfundet, der underviser og mentor eleverne i hele deres studier. Robson Hall tilbyder en enestående uddannelse parret med støtte og muligheder for at opbygge en succesfuld juridisk karriere.

LL.M. i sammenlignende privatret

Université de Montréal Law Faculty
på universitet Fuldtid 12 måneder Kontakt skolen Canada Montreal

Dette program reagerer på virkeligheden i en stadig mere sammenkoblet verden, der kræver, at jurister skal håndtere forskellige retssystemer fra både civilret og fællesretstraditioner. Kendte professorer fra forskellige lande deltager i fakultetets fakultet for at dele grundlaget for deres retssystemer.

LL.M. Master of Laws

Université de Montréal Law Faculty
Fuldtid 12 måneder Kontakt skolen Canada Montreal

LL.B.-programmet er en mulighed for en studerende at dybere dybere ind i et emne, både inden for de store juridiske områder og på bestemte fagområder.

LL.M. i sammenlignende fælles lov

Université de Montréal Law Faculty
Fuldtid 12 måneder Januar 2020 Canada Montreal

Den sammenlignende fælles lov LL.M. har til hensigt at opfylde uddannelsesbehovet hos jurister og udenlandske studerende, der er interesseret i et program, der tager højde for globaliseringen af udvekslinger, den økonomiske integration i Amerika og de specifikke juridiske behov, der opstår som følge af disse begivenheder. Med en teoretisk, kritisk og pragmatisk tilgang omfatter programmet forskellige undervisningsmetoder, herunder forelæsninger, seminarer og problembaseret læring.

LL.M. Forretningslov i en global sammenhæng

Université de Montréal Law Faculty
på universitet Fuldtid 12 måneder Kontakt skolen Canada Montreal

Unikt skræddersyet til internationale studerende, der søger en kanten på det konkurrencedygtige område i international forretningslov, vores LL.M. Erhvervslov i en global sammenhæng giver eleverne avanceret viden om nordamerikansk lov, komparativ lov og international ret, ud over at håndtere den voksende kompleksitet i loven i en globaliseret verden.