LAWSTUDIES.DK

LLM Quebec - LLM programmer i Quebec - LLM Quebec

LLM eller Cand.jur giver en introduktion til nye områder af interesse for dem, samt mulighed for yderligere at specialisere sig i deres nuværende områder af praksis, og er normalt begrænset til dem, der opnåede ære status i deres tidligere juridiske undersøgelser.

En LLM (Master of Laws) er en kandidatgrad for studerende lov. Det er normalt designet til jurister og studerende, der ønsker at få viden på et specialiseret lov område som international eller skatteret.

Hvis du tænker på alle højere uddannelser, der vil påvirke dit liv positivt og giver dig samtidig praktisk viden og færdigheder, så Canada 's uddannelsessystem er, hvad du har brug for. Rejsen til Canada for din uddannelse vil gøre dig værdsætte kreativitet og innovation af foredragsholderne i disse højere læreanstalter.

LLM Quebec - Tag din LLM i Quebec. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

LL.M. i sammenlignende privatret

Université de Montréal Law Faculty
på universitet Fuldtid 12 måneder Kontakt skolen Canada Montreal

Dette program reagerer på virkeligheden i en stadig mere sammenkoblet verden, der kræver, at jurister skal håndtere forskellige retssystemer fra både civilret og fællesretstraditioner. Kendte professorer fra forskellige lande deltager i fakultetets fakultet for at dele grundlaget for deres retssystemer.

LL.M. Master of Laws

Université de Montréal Law Faculty
Fuldtid 12 måneder Kontakt skolen Canada Montreal

LL.B.-programmet er en mulighed for en studerende at dybere dybere ind i et emne, både inden for de store juridiske områder og på bestemte fagområder.

LL.M. i sammenlignende fælles lov

Université de Montréal Law Faculty
Fuldtid 12 måneder Januar 2020 Canada Montreal

Den sammenlignende fælles lov LL.M. har til hensigt at opfylde uddannelsesbehovet hos jurister og udenlandske studerende, der er interesseret i et program, der tager højde for globaliseringen af udvekslinger, den økonomiske integration i Amerika og de specifikke juridiske behov, der opstår som følge af disse begivenheder. Med en teoretisk, kritisk og pragmatisk tilgang omfatter programmet forskellige undervisningsmetoder, herunder forelæsninger, seminarer og problembaseret læring.

LL.M. Forretningslov i en global sammenhæng

Université de Montréal Law Faculty
på universitet Fuldtid 12 måneder Kontakt skolen Canada Montreal

Unikt skræddersyet til internationale studerende, der søger en kanten på det konkurrencedygtige område i international forretningslov, vores LL.M. Erhvervslov i en global sammenhæng giver eleverne avanceret viden om nordamerikansk lov, komparativ lov og international ret, ud over at håndtere den voksende kompleksitet i loven i en globaliseret verden.