LAWSTUDIES

LLM i Brasilien - LLM-uddannelser i Brasilien LLM

En LLM, som står for Legum Magister er en avanceret juridisk embedseksamen til rådighed for kandidater fra bachelor i jura, såsom LLB programmer. Selv om en LLM ikke nødvendigvis forpligtet til at udøve advokatvirksomhed i Brasilien, mange jurister vælger at gå på at nå dette avancerede kvalifikation, da det giver mulighed for at fokusere på et bestemt område af interesse. LLM studerende på universiteter i Brasilien også finde, at de kan udvide deres faglige netværk, både i landet og i udlandet, ved at fortsætte deres uddannelse.

Typisk består af en blanding af kurser, forskning, praktiske studier og en master 's speciale, LLM programmer på akademiske institutioner i Brasilien typisk en til to år. Inden for det specialiserede område lov til at være fokuseret på i et bestemt program, har LLM studerende frihed til at vælge de forskningsområder, der interesserer dem, når de skriver deres speciale.

Du kan anmode om yderligere oplysninger for at blive sendt til dig om nogen LLM program direkte fra en skole for interesse i Brasilien i blot et minut ved hjælp af vores handy webformular. For at finde ud af mere om, hvordan du kan ansøge om et LLM program på et universitet i Brasilien, skal du rulle ned og klikke for at læse mere.

resultater fundet Filter

Mester i forfatningsret og administrative

Grupo Tiradentes
LLM
<
Fuldtid
<
374 timer
Portuguese (Brazil)
på universitet

Et af de mest slående træk ved lov af socialdemokratiske stat overherredømme af forfatningen. Som et resultat, teorien om skabelsen lærer, at den såkaldte forfatningsmæssige b ...

Læs mere

Mester i retsplejen

Grupo Tiradentes
LLM
<
Fuldtid
<
374 timer
Portuguese (Brazil)
på universitet

Behovet for praktisk forbedring og tilegnelse af ny teoretisk viden køre og vise jurister betydningen af ​​efteruddannelse i dens forskellige former, især med ikrafttrædelsen ...

Læs mere