LAWSTUDIES

Borgerrettighedslovgivning-programmer, Søg efter den bedste LLM-programmer her! - LLM

En LLM er en grad tildelt til personer, der har valgt at forfølge deres mester i juridiske studier. Enkeltpersoner kan vælge at opnå en LLM for at opnå ekspertise inden for et specialiseret juridisk område, såsom konkurslovgivning eller økonomisk ret.

Hvad er en LLM i Civil Rights Law? Dette program var designet til at få eleverne til at tænke kritisk på problemer, der plager minoriteter i dag. Kurser kan fokusere på kvinders rettigheder, kønsstudier, urfolk, indvandrere eller enhver anden gruppe, der regelmæssigt er målrettet af flertallet. Målet med disse kurser er at forbedre deltagernes analyse og kritiske analytiske færdigheder, så de kan gennemføre lovreformer eller i det mindste udvikle teorier for, hvordan man kan lede fremtidig lovreform.

Personer, der uddannes med en grad i borgerlige rettigheder, har en tendens til at have en dyb medfølelse og forståelse for alle mennesker og kulturer. Mange kandidater har også en dyb fornemmelse af rigtigt og forkert og en evne til at tænke dybt og rationelt om, hvordan man skal handle om retfærdig fejl. Hvert af disse træk kan tjene dem godt i alle aspekter af livet.

Omkostningerne ved en LLM varierer betydeligt og afhænger af en række faktorer. Ud over deres placering og udvalgt institution skal enkeltpersoner også overveje leveomkostningerne.

Kandidater med en grad i civilretlige lov kan fortsætte med at blive private borgerrettigheder advokater, borgerlige rettigheder aktivister eller advokater for store organisationer. Fordi de fleste virksomheder skal gennemføre praksis og procedurer for at lette risikoen for en diskriminationsdragt, kan kandidater fra dette program være i stand til at finde arbejde inden for virksomhedssektoren. Nogle kan fortsætte med at blive offentlige advokater og fortaler for rettighederne for dem, der mangler ressourcer.

Mange skoler tilbyder online LLM-programmer, som er nemme for studerende, der har fuldtidsjob eller familier at passe på. For at lære mere om mulighederne for dig, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

2 Resultater i Borgerrettighedslovgivning Filter

LLM i sundhed, jura og samfund

University of Bristol Law School
LLM
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Dette karakteristiske LLM-program undersøger, hvordan man kan nærme sig nogle af de største udfordringer og muligheder for lov og politik som mekanismer til at tackle sundhed ...

Læs mere

LLM i jura og køn

SOAS University of London
LLM
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

SOAS LLM i lov og køn tilbyder et tværfagligt, intellektuelt og politisk givende og kollegialt rum, designet til kritiske og virkningsfulde engagementer med lov og køn, med sæ ...

Læs mere