Filter
Master i jura
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Borgerrettighedslovgivning-programmer, Søg efter den bedste LLM-programmer her! - LLM

En LLM er en grad tildelt til personer, der har valgt at forfølge deres mester i juridiske studier. Enkeltpersoner kan vælge at opnå en LLM for at opnå ekspertise inden for et specialiseret juridisk område, såsom konkurslovgivning eller økonomisk ret.

Hvad er en LLM i Civil Rights Law? Dette program var designet til at få eleverne til at tænke kritisk på problemer, der plager minoriteter i dag. Kurser kan fokusere på kvinders rettigheder, kønsstudier, urfolk, indvandrere eller enhver anden gruppe, der regelmæssigt er målrettet af flertallet. Målet med disse kurser er at forbedre deltagernes analyse og kritiske analytiske færdigheder, så de kan gennemføre lovreformer eller i det mindste udvikle teorier for, hvordan man kan lede fremtidig lovreform.

Personer, der uddannes med en grad i borgerlige rettigheder, har en tendens til at have en dyb medfølelse og forståelse for alle mennesker og kulturer. Mange kandidater har også en dyb fornemmelse af rigtigt og forkert og en evne til at tænke dybt og rationelt om, hvordan man skal handle om retfærdig fejl. Hvert af disse træk kan tjene dem godt i alle aspekter af livet.

Omkostningerne ved en LLM varierer betydeligt og afhænger af en række faktorer. Ud over deres placering og udvalgt institution skal enkeltpersoner også overveje leveomkostningerne.

Kandidater med en grad i civilretlige lov kan fortsætte med at blive private borgerrettigheder advokater, borgerlige rettigheder aktivister eller advokater for store organisationer. Fordi de fleste virksomheder skal gennemføre praksis og procedurer for at lette risikoen for en diskriminationsdragt, kan kandidater fra dette program være i stand til at finde arbejde inden for virksomhedssektoren. Nogle kan fortsætte med at blive offentlige advokater og fortaler for rettighederne for dem, der mangler ressourcer.

Mange skoler tilbyder online LLM-programmer, som er nemme for studerende, der har fuldtidsjob eller familier at passe på. For at lære mere om mulighederne for dig, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer

2 Resultater i Borgerrettighedslovgivning

The University of Oklahoma - College of Law

OU Law Beliggende i hjertet af den oprindelige Indian Territory, giver et ideelt miljø for studiet af indianske lov og spørgsmål vedrørende oprindelige folk ... [+]

OU Law Beliggende i hjertet af den oprindelige Indian Territory, giver et ideelt miljø for studiet af indianske lov og spørgsmål vedrørende oprindelige folk. Oklahoma indeholder næsten fyrre stammeledere nationer og den næststørste indianske befolkning i USA. På grund af deres tilstedeværelse og historie i regionen, indiske lovgivning påvirker stort set alle områder af juridisk praksis, hvilket gør det en levende og voksende område.

Den LL.M. i oprindelige folks lov kan være afsluttet i et års fuldtidsstudium eller to år på deltid undersøgelse.

The University of Oklahoma - College of Law - LL.M.

John B. Turner LL.M. Program tilbyder en unik kombination af kurser, kun tilgængelig på OU, og giver eleverne mulighed for at vælge mellem tre specialiseringer: energi og naturressourcer, oprindelige folk lov eller US Legal Studies (for udenlandsk uddannede advokater).... [-]

USA Norman
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS University of London

SOAS LLM i lov og køn tilbyder et tværfagligt, intellektuelt og politisk givende og kollegialt rum, designet til kritiske og virkningsfulde engagementer med lov og køn, m ... [+]

Deltagelsestilstand: Fuldtid eller Deltid

SOAS LLM i lov og køn tilbyder et tværfagligt, intellektuelt og politisk givende og kollegialt rum, designet til kritiske og virkningsfulde engagementer med lov og køn, med særligt fokus på det globale syd og både historiske og moderne juridiske og alegale forfølgelser af køn, seksuel, racemæssig, oprindelig, klasse, kaste, handicap, post-konflikt, post-kolonial og miljømæssig retfærdighed. Vores studerende og undervisningspersonale er især bevandrede inden for feministiske, queer og kritiske race-teoretiske tilgange til intersectionality og er dybt engagerede i banebrydende projekter i ' SOAS regionerne' og videre.

Vores måder at lære i verden på... [-]
Det Forenede Kongerige London
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk