LAWSTUDIES.DK

Online LLM i Australien - LLM -uddannelser i Australien LLM

En LL.M. er det første skridt i retning af akademikere i mange lande. Den præsenterer mange mulighed for at specialisere sig i et bestemt område eller til at foretage grundig research. Det kan også vise sig gavnlig i at opnå en ph.d.-niveau grad i loven.

En LLM (Master of Laws) er en kandidatgrad for studerende lov. Det er normalt designet til jurister og studerende, der ønsker at få viden på et specialiseret lov område som international eller skatteret.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Online LLM i Australien - Tag din Online LLM i Australien. Alle Online LLM program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Master of Business Administration og Master of International Commercial Law

University of Western Australia Business School
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Australien Perth

Udvikle dine ledelsesmæssige færdigheder og få en dyb forståelse af den internationale handelsret.

Master i international skat

Melbourne Law School
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 4 år Kontakt skolen Australien Melbourne + 1 mere

The Melbourne Law Masters er et gradueret lov program af højeste kvalitet, tilgængelig for lov og ikke-juridiske kandidater.

Master of Laws (ekstern)

Bond University
på universitet Online Fuldtid Deltid Januar 2020 Australien Robina + 1 mere

Bond Law har samarbejdet med den schweiziske internationale lovskole (SiLS) for at tilbyde en online studieoption til LLM med en specialisering inden for international handelsret og tvistbilæggelse. Specialiseringen er designet til jurister og karriere fagfolk fra forskellige kulturelle og juridiske baggrunde, der sigter mod en karriere på højt niveau i et internationalt advokatfirma, multinationalt selskab eller en statslig organisation. Dens fire 20 cps emner anvender state-of-the-art fjernundervisningsteknikker til at broere afstanden mellem studerende og deres instruktører, jævnaldrende og ressourcer. Online klasser på ikke mere end 20 studerende er under tilsyn af instruktører baseret over hele verden.

Mester i offentlig og international ret

Melbourne Law School
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 4 år Kontakt skolen Australien Melbourne + 1 mere

De Melbourne Law Masters er uddannet lov program af højeste kvalitet, til rådighed for jura og ikke-jurister. Specialiseringen i offentlig og international ret samler forfatningsmæssige, administrative og folkeretten i erkendelse af den stigende indbyrdes afhængighed af international og national ret.

Master of Commercial Law

Melbourne Law School
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 4 år Kontakt skolen Australien Melbourne + 1 mere

Melbourne Law School omfattende underlagt tilbud i erhvervsret giver eleverne mulighed for at skræddersy et program til at supplere deres faglige ekspertise og karriere sti. Melbourne Law School omfattende underlagt tilbud i erhvervsret giver eleverne mulighed for at skræddersy et program til at supplere deres faglige ekspertise og karriere sti. Advokater og andre fagfolk vil uddybe deres forståelse af mange aspekter af erhvervsret fra både en national og international perspektiv.

Mester i bank- og finansieringsret

Melbourne Law School
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 4 år Kontakt skolen Australien Melbourne + 1 mere

De Melbourne Law Masters er uddannet lov program af højeste kvalitet, til rådighed for jura og ikke-jurister. Specialiseringen i bank- og finansieringsret er designet til at give studerende, praktikere og andre fagfolk med en sofistikeret forståelse af de juridiske og lovgivningsmæssige rammer for den australske og internationale finansielle sektor.

Master of Laws (LLM)

Melbourne Law School
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 4 år Kontakt skolen Australien Melbourne + 1 mere

Melbourne Law School 's Master of Laws (LLM) er en kandidatgrad i lov af højeste kvalitet, med et af de største fagområder i verden. Mere end 180 fag tilbydes i 2019. Studerende, der er indskrevet i LLM, kan vælge mellem alle fag, der er tilgængelige i Melbourne Law Masters, så de kan skræddersy graden, så de passer til deres professionelle ambitioner og personlige interesser.

Cand.jur (ved forskning)

Bond University
på universitet Fuldtid 104 uger Januar 2020 Australien Robina

The Master of Laws (af Research) program består af en 50.000 ordet forskning afhandling, der blev afsluttet i løbet af to år på fuld tid. Afhandlingen er under opsyn af specialuddannet personale inden for fagområdet.

Cand.jur

Bond University
på universitet Fuldtid 54 uger Januar 2020 Australien Robina

The Master of Laws er et postgraduate lov kvalifikation, der giver maksimal fleksibilitet og valg med en bred vifte af specialiserede områder, hvilket betyder at du kan designe din kandidatuddannelse, der passer til dit område af interesse og faglige behov.

Master of Business Law

Southern Cross University (Online)
Online Deltid 16 måneder September 2019 Australien Australia Online

Online Master of Business Law fra Southern Cross University gør det muligt for kandidater at identificere lovlig risiko og forpligtelse på tværs af erhvervslivet, hvilket resulterer i bedre informerede forretningsbeslutninger.

Master of Laws (LLM)

Australian National University (ANU) - Law
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 5 år Åben tilmelding Australien Canberra + 1 mere

Åben for lov og ikke-juridiske kandidater, er ANU Master of Laws (LLM) ideel for dem, der ønsker at få avanceret juridisk viden og specialkundskaber i deres valgte interesseområde. ANU er Australiens toprangerede universitet og ANU Law School er rangeret 12th i verden for studiet af loven.