LAWSTUDIES.DK

LLM Australian Capital Territory - LLM programmer i Australian Capital Territory - LLM Australian Capital Territory

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

En LLM (Master of Law) er en avanceret juridisk embedseksamen, der hjælper med at forberede de studerende med specialiseret juridisk uddannelse. Læreplanerne kombinerer ofte forskning, kursusaktiviteter, og et speciale. LLM programmer tager ofte et til to år at gennemføre.

Australien har den tredje største antal udenlandske studerende i verden trods et fællesskab af 23 millioner alene. Disse er stærke akademiske akkreditiver, men australske institutioner er lige så højt rangeret som de byer, hus dem rundt om fædreland.

LLM Australian Capital Territory - Tag din LLM i Australian Capital Territory. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Master of Laws (LLM)

Australian National University (ANU) - Law
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 5 år Åben tilmelding Australien Canberra + 1 mere

Åben for lov og ikke-juridiske kandidater, er ANU Master of Laws (LLM) ideel for dem, der ønsker at få avanceret juridisk viden og specialkundskaber i deres valgte interesseområde. ANU er Australiens toprangerede universitet og ANU Law School er rangeret 12th i verden for studiet af loven.