LAWSTUDIES

Asiatisk ret-programmer, Søg efter den bedste LLM-programmer her! - LLM

LLM, også kendt som en Master of Laws, er et postgraduate program for studerende, der har afsluttet en bachelorgrad og ønsker at forfølge studier på det juridiske område. Programmet kan skræddersyes til den studerendes ønsker og kan fokusere på et bestemt lovområde.

Hvad er en LLM i asiatisk lov? Dette program tilbydes typisk til at udsætte eleverne for en bred vifte af juridiske spørgsmål, der er relevante for det asiatiske teater. Læring er ofte lettere af erfarne fakultetets medlemmer i klasseværelset og seminarindstillinger, med studier, foredrag og forskning. Lærere i programmet deltager normalt i diskussioner, forskningspapirer og præsentationer, og de kan opleve nogle feltarbejde. Typiske klasser omfatter ofte fusioner og overtagelser, international forretningslovgivning og regler, der er specifikke for et bestemt land eller en by.

En elev, der gennemfører dette program, udvikler ofte avancerede forskningsevner, der giver mulighed for omfattende udforskning af emner i det personlige og faglige liv. Kandidater kan også lære at analysere lovgivningsmæssige strukturer og forstå kulturelle konflikter inden for lande, viden der kan hjælpe med karriereudvikling.

Udgifterne til dette program er baseret på undervisnings-, ansøgnings- og registreringsafgifter, økonomisk støtte og andre omkostninger. Udsatte studerende skal kontakte hver skole for bedre at forstå de samlede udgifter.

Kandidater med en LLM i asiatisk lov kan søge karriere på tværs af det juridiske spektrum i international lov og finansiering. De kan ansættes af store og små virksomheder, der beskæftiger sig med internationale anliggender i den asiatiske region. Andre mulige arbejdsgivere omfatter akademiske institutioner, offentlige myndigheder, ngo'er og advokatfirmaer. Stillinger, der kunne være tilgængelige for kandidater, omfatter advokater, juridiske analytikere, instruktører af etniske studier, forskningsspecialister og direktører.

Dette program tilbydes i flere lande af en række universiteter. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

4 Resultater i Asiatisk ret Filter

LL.M. i kinesisk lov

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University
LLM
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

LL.M. (Master of Laws) -program i kinesisk ret er et kandidatuddannelsesprogram, der tilbydes af KoGuan School of Law Shanghai Jiao Tong University, et af de ældste og mest pr ...

Læs mere

LLM (Master of Laws)

Peking University School of Transnational Law
LLM
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

STLs LL.M. Programmet kombinerer kurser i tværnationalt lov fra mange juridiske traditioner for at forberede eleverne på global praksis, der involverer modstridende juridiske ...

Læs mere

Master i lov

Universitas Gadjah Mada
LLM
<
Fuldtid
<
4 semestre
Engelsk
på universitet

LLM-klassen ved UGM-fakultetet er designet til at opfylde behovet for eksperter inden for forskellige lovområder, som er vigtige for Indonesien, både lokalt og globalt. Det ti ...

Læs mere

LLM (anvendt lov) i malaysisk juridisk praksis

The College of Law
LLM
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Læreruddannelsen (Anvendt lov) Malaysisk juridisk praksis er designet til at imødekomme det malaysiske advokats behov for højere niveauer, praksisbaseret færdighedsopkøb på tv ...

Læs mere