LAWSTUDIES

Arbejdsret-programmer, Søg efter den bedste LLM-programmer her! - LLM

Før de ansøger om en Master of Laws, skal de studerende allerede have optjent en professionel lov grad, bachelor-grad eller en bachelorgrad i et beslægtet emne. En LLM fokuserer på en bestemt lovgruppe og kan tage et år at fuldføre.

Hvad er en LLM i Labour Law Studies? Arbejdsretten ser på den rolle, som arbejdsmarkedet, arbejdsforhold og socialpolitik spiller for arbejdstagere og virksomheder. Mange programmer er designet til at se arbejdsmarkedslovgivning ud fra et internationalt perspektiv, men nogle kan fokusere på nationale spørgsmål. Studerende kan forvente at se visse kurser i hele læseplanen, herunder generelle principper for arbejdsret, kollektive arbejdsret og tvistbilæggelse, offentligret, sammenlignende lov relevans og individuel arbejdsret. Studieordningen kan også indeholde afhandlinger, forelæsninger og projekter.

Denne uddannelse forbereder eleverne til at analysere de grundlæggende principper for arbejdsret. Deltagerne kan også få mulighed for at forbedre deres forhandlings-, kritisk tænkning og tidsstyringsfærdigheder. Med denne viden og færdigheder kan eleverne være i stand til at tjene en højere løn eller få hurtige kampagner.

Omkostningerne ved en LLM kan variere afhængigt af skolen og det land, skolen er i. Selv programtypen og varigheden kan spille en rolle i, hvor meget en studerende skal betale. For at få et skøn skal ansøgere kontakte universiteter direkte.

Kandidater med en LLM i Labour Law Studies kan deltage i arbejdsstyrken i internationale virksomheder, fagforeninger, arbejdsgiverorganisationer, konsulentfirmaer, advokatfirmaer, statslige organisationer eller universiteter. De nøjagtige karriere, der findes, kan variere fra studerende til studerende. Nogle forskere er gået på at blive arbejdskonsulenter, fagkonsulenter, mæglere, diskriminationsrådgivere, arbejdsretlige politikere, dommere, professorer og embedsmænd på arbejdsministeriet.

Studerende over hele verden kan være i stand til at tage en LLM i Labour Law Studies. Mange universiteter tilbyder online og på campus kurser. For at få specifikke oplysninger, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

4 Resultater i Arbejdsret Filter

LLM i beskæftigelse, arbejde og ligestilling

University of Bristol Law School
LLM
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Vores program er designet til at berige forståelsen af beskæftigelse, arbejde og ligestillingslovgivning og undersøge de forskellige juridiske discipliner, der regulerer arbej ...

Læs mere

LLM avancerede studier i global og europæisk arbejdsret

Leiden University
LLM
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Arbejdsret er ikke længere et rent nationalt spørgsmål. Kendskab til og forståelse af de globale og europæiske dimensioner af arbejdsretten er derfor afgørende i hver arbejdsa ...

Læs mere

LLM i arbejdsret

University of Johannesburg
LLM
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

LLM i arbejdsret (et års fuldtids eller to års deltidsstudier) giver studerende en mulighed for at udvikle deres intellektuelle og teoretiske kompetencer på et avanceret nivea ...

Læs mere

LLM i arbejdsret og selskabsledelse

University of Bristol Law School
LLM
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Arbejdsret og virksomhedsstyring LLM tilbyder en række enheder til studerende, der planlægger at specialisere sig i ansættelses- og selskabsretlige spørgsmål. Den undersøger a ...

Læs mere