LAWSTUDIES.DK

LLM i Albanien - LLM-uddannelser i Albanien LLM

En Masters of Law, mere almindeligt kendt som en LLM grad er et avanceret akademisk grad designet til at bygge videre på de færdigheder og viden, der allerede har erhvervet i en Bachelor of Laws program. Selvom det er muligt at drive advokatvirksomhed uden en LLM i Albanien, mange studerende finder, at forfølge den ekstra kvalificering af LLM er en værdifuld oplevelse for en række årsager. LLM programmer har tendens til at kræve mere fokuseret undersøgelse om et specialiseret område, og de giver de studerende til at udvide deres faglige netværk i Albanien og i udlandet.

LLM programmer generelt sidste et til to år, og tilbydes på deltid eller fuld tid på universiteter i Albanien. Research, en master 's speciale, kurser og praktisk arbejde er nogle af de komponenter, der typisk udgør LLM pensum på skoler i Albanien.LLM studerende på akademiske institutioner i Albanien kan specialisere sig i en række juridiske områder, og kan vælge at fokusere deres forskning på skikke bestemte områder.

Hvis en LLM fra et universitet eller akademisk institution i Albanien er, hvad du er på udkig efter at øge dine karrieremuligheder med værdifulde kvalifikationer og færdigheder, og derefter rulle ned og læs mere om dine muligheder, i dag!

resultater fundet Filter

Master i international og handelsret (llm)

University of New York - Tirana (UNYT)
på universitet Fuldtid Deltid 14 - 30 måneder September 2019 Albanien Tirana + 1 mere

Dette program er fokuseret på lov og retlige rammer for det internationale samfund samt på de store juridiske spørgsmål omkring globale markeder.

Master of Science i en cyklus i praksis med statsuniversitet Scutari Luigj Gurakuqi / Albanien

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
på universitet Fuldtid 5 år Oktober 2019 Italien Santa Maria Capua Vetere Albanien Shkodër + 2 mere

Juridisk Institut for SUN, Fra år. 2016/2017, har aktiveret en ny integreret undersøgelse kursus med State University of Shkodra Luigj Gurakuqi (Albanien). Kurset giver de studerende mulighed for at opnå en dobbelt grad, dvs. en dobbelt grad Master studie i lov.