Deltid LLM Tirana - LLM -uddannelser i Tirana LLM , Tirana

Deltid LLM Tirana - LLM -uddannelser i Tirana LLM , Tirana

LLM

The Master of Laws grad almindeligvis kendt som LL.M., er en avanceret graduate jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i loven og er interesseret i at fremme deres studier af loven. Opnåelse af en LL.M. besidder en række forskellige fordele.

En LLM (Master of Laws) er en kandidatgrad for studerende lov. Det er normalt designet til jurister og studerende, der ønsker at få viden på et specialiseret lov område som international eller skatteret.

Videregående uddannelse på albansk, der tilbydes af 13 offentlige universiteter. Den seneste ene er universitetet i Durres, som blev åbnet i september 2006. The University of Sports i Tirana (Universiteti jeg Sporteve jeg Tiranës) tidligere Academy of Physical Uddannelse og Sport, fra 2010. The University of Arts engang Kunstakademi (Akademia e Arteve) fra 2011. Derudover er der 46 private universiteter og fakulteter, der opererer i Albanien. Alle universiteter har flere fakulteter. Den såkaldte "ikke-universitetsskoler " give videregående uddannelser på to år.

Turister som regel finde Tirana en interessant og charmerende by med et livligt natteliv. Engelsk er hurtigt at få damp som det andet sprog i Tirana med de unge, men mange ældre beboere taler også italiensk.

Deltid LLM Tirana - Tag din LLM i Tirana. Få alle LLM program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master I International Og Handelsret (llm)

University of New York - Tirana (UNYT)
på universitet Deltid 14 - 30 måneder September 2018 Albanien Tirana

Dette program er fokuseret på lov og retlige rammer for det internationale samfund samt på de store juridiske spørgsmål omkring globale markeder. [+]

Med verdenshandelens og det globale samfunds voksende betydning forventes økonomer, forretningsfolk og praktiserende advokater at se med nøjagtighed og tillid ud over nationale juridiske jurisdiktioner. Dette program er fokuseret på lov og retlige rammer for det internationale samfund samt på de store juridiske spørgsmål omkring globale markeder. Kandidatuddannelsen i International og Commercial Law (LLM) ved University of New York, Tirana, i samarbejde med University of Greenwich (UK), er et tværfagligt program åbent til både praktiserende jurister og andre fagfolk inden for samfundsvidenskab, erhvervsliv og økonomi. LLM er designet til at imødekomme behovene hos en bred vifte af professionelle postgraduate fra alle akademiske baggrunde i samfundsvidenskaben, herunder økonomi, erhvervsliv og lov. Kandidater vil være udstyret med de færdigheder, der er nødvendige for en række karriere inden for international lov. Efter afslutningen vil kandidater kunne: • Forstå de materielle juridiske principper i offentlig international og selskabsret • Forstå de materielle juridiske principper i et udvalgt studieområde, der tilbydes inden for programmet • Præsentere resultater og konklusioner ved hjælp af et uafhængigt akademisk forskningsarbejde.... [-]