LAWSTUDIES.DK

LLM Shkodër - LLM programmer i Shkodër - LLM Shkodër

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.

En LLM giver dig mulighed for lovligt arbitrage tussles inden for ethvert karriere specialisering. En Master of Law giver rigdom af viden, kan de fleste mennesker, der opgraderer fra denne grad specialiseret sig i alle områder af juridisk forsvar.

Dette land er et andet hjem for kvalitet videregående uddannelse uddannelse fra flere universiteter startende fra universitetet i Albanien. Landet har også vedtaget love, der sikrer, at alle universiteter er udstyret med læring faciliteter som bibliotek blandt andre.

LLM Shkodër - Tag din LLM i Shkodër. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Master of Science i en cyklus i praksis med statsuniversitet Scutari Luigj Gurakuqi / Albanien

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
på universitet Fuldtid 5 år Oktober 2019 Italien Santa Maria Capua Vetere Albanien Shkodër + 2 mere

Juridisk Institut for SUN, Fra år. 2016/2017, har aktiveret en ny integreret undersøgelse kursus med State University of Shkodra Luigj Gurakuqi (Albanien). Kurset giver de studerende mulighed for at opnå en dobbelt grad, dvs. en dobbelt grad Master studie i lov.