Deltid LLM i Albanien - LLM -uddannelser i Albanien LLM

Deltid LLM i Albanien - LLM -uddannelser i Albanien LLM

LLM

Den LLM eller Cand.jur er en internationalt anerkendt ph.d.-grad i loven. LLM-programmer er normalt åbne for dem, der først har fået en grad i loven.

En LLM giver dig mulighed for lovligt arbitrage tussles inden for ethvert karriere specialisering. En Master of Law giver rigdom af viden, kan de fleste mennesker, der opgraderer fra denne grad specialiseret sig i alle områder af juridisk forsvar.

Dette land er et andet hjem for kvalitet videregående uddannelse uddannelse fra flere universiteter startende fra universitetet i Albanien. Landet har også vedtaget love, der sikrer, at alle universiteter er udstyret med læring faciliteter som bibliotek blandt andre.

Deltid LLM i Albanien - Tag din Deltid LLM i Albanien. Alle Deltid LLM program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Master i international og handelsret (llm)

University of New York - Tirana (UNYT)
på universitet Deltid 14 - 30 måneder September 2018 Albanien Tirana

Dette program er fokuseret på lov og retlige rammer for det internationale samfund samt på de store juridiske spørgsmål omkring globale markeder. [+]

Med verdenshandelens og det globale samfunds voksende betydning forventes økonomer, forretningsfolk og praktiserende advokater at se med nøjagtighed og tillid ud over nationale juridiske jurisdiktioner. Dette program er fokuseret på lov og retlige rammer for det internationale samfund samt på de store juridiske spørgsmål omkring globale markeder. Kandidatuddannelsen i International og Commercial Law (LLM) ved University of New York, Tirana, i samarbejde med University of Greenwich (UK), er et tværfagligt program åbent til både praktiserende jurister og andre fagfolk inden for samfundsvidenskab, erhvervsliv og økonomi. LLM er designet til at imødekomme behovene hos en bred vifte af professionelle postgraduate fra alle akademiske baggrunde i samfundsvidenskaben, herunder økonomi, erhvervsliv og lov. Kandidater vil være udstyret med de færdigheder, der er nødvendige for en række karriere inden for international lov. Efter afslutningen vil kandidater kunne: • Forstå de materielle juridiske principper i offentlig international og selskabsret • Forstå de materielle juridiske principper i et udvalgt studieområde, der tilbydes inden for programmet • Præsentere resultater og konklusioner ved hjælp af et uafhængigt akademisk forskningsarbejde.... [-]