LAWSTUDIES

Online Administrativ jura Leeds - Administrativ jura -uddannelser i Leeds Administrativ jura , Leeds

Den LLM eller Cand.jur er en internationalt anerkendt ph.d.-grad i loven. LLM-programmer er normalt åbne for dem, der først har fået en grad i loven.

Administrative lovstudier er primært involveret i undersøgelsen af ​​forskellige offentlige politikker og statslige bestemmelser. Ofte indarbejdet i dette felt er lovlige grene, såsom sundhedslovgivning og valgprocedurer samt risikokilden.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Leeds er i West Yorkshire, med omkring en halv million borgere. Byen har tre gymnasier og tre universiteter med i alt 250 tusinde studerende, der gør halvdelen af ​​byens befolkning. Den blev stemt Best UK University destination ved en undersøgelse i avisen The Independent.

Online Administrativ jura Leeds - Tag din Administrativ jura i Leeds. Få alle Administrativ jura program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

6 Resultater i Administrativ jura, Leeds Filter

I-LLM LPC - Heltid

The University of Law Postgraduate Programmes
LLM 01 January 2020 Fuldtid Engelsk Online

I-LLM LPC Fuldtidskursus understøtter dem, der har en juridisk grad eller GDL og ønsker at træne som advokat via vores understøttede mulighed for online læring.

Læs mere

LLM Master of Laws (DL)

Leeds Beckett University
LLM 17 September 2020 Fuldtid Deltid Engelsk Online

Hvis du har bestået Graduate Diploma in Law, Legal Practice kursus, Bar Beretningskursus eller Bar Professional Training Course (BPTC), kan du studere dette kursus fra hvor so ...

Læs mere

LLM international bank- og finansieringsret

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law
LLM September 2020 Fuldtid Deltid English på universitet

LLM International Banking and Finance Law er et karakteristisk program, der indeholder en omfattende postgraduate studier pakke inden for bank- og finansieringsret.

Læs mere

I-LLM LPC - Deltid

The University of Law Postgraduate Programmes
LLM 01 March 2020 Deltid Engelsk Online

I-LLM LPC-deltidskursus understøtter dem, der har en juridisk grad eller GDL og ønsker at træne som advokat via vores understøttede mulighed for online læring. I henhold til v ...

Læs mere

LLM Master of Law (Generelt) - Fuldtid

The University of Law Postgraduate Programmes
LLM Januar 2020 Fuldtid Engelsk på universitet Online

Vores LLM'er fra vores nye Master i Law Suite af programmer er designet til juridiske kandidater, der ønsker at udforske den praktiske anvendelse af et bestemt specialiseret o ...

Læs mere

LLM i international lov og global styring

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law
LLM September 2020 Fuldtid Deltid English på universitet

International ret og global styring giver mulighed for at engagere sig i en dynamisk og lydhør tilgang til moderne globale problemer gennem lov og juridiske institutioner.

Læs mere