LAWSTUDIES

Online Administrativ jura i Tyskland - Administrativ jura -uddannelser i Tyskland Administrativ jura

LLM eller Cand.jur giver en introduktion til nye områder af interesse for dem, samt mulighed for yderligere at specialisere sig i deres nuværende områder af praksis, og er normalt begrænset til dem, der opnåede ære status i deres tidligere juridiske undersøgelser.

Deltagelse i Administrative Law Studies er ofte en fantastisk måde at øge sin viden om regler og politikker vedrørende uddannelse og andre aspekter af kommunerne. Generelt er det også en god mulighed for betydeligt at forbedre ens skrivefærdigheder.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Online LLM i Tyskland - Tag din Online LLM i Tyskland. Alle Online LLM program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

3 Resultater i Administrativ jura, Tyskland Filter

LL.M. Intellektuel ejendomsret og konkurrenceret

Munich Intellectual Property Law Center MIPLC
LLM 01 October 2020 Fuldtid Engelsk på universitet

MIPLC giver en virkelig international og tværfaglig oplevelse takket være sine fire partnere, internationale fakulteter og studerende fra hele verden.

Læs mere

LL.M. i International Banking, Securities

Institute for Law and Finance
LLM Oktober 2020 Fuldtid på universitet

Kandidater fra Asien, der har en første grad i lov, forretning eller økonomi, og som har gode akademiske optegnelser, er berettiget til at ansøge om at blive medlem af vores L ...

Læs mere

Master of Laws i konkurrence

Leuphana University of Luneburg
LLM 01 October 2020 Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Engelsk Undervisning både online og på universitetet på universitet Online

LL.M. Blandet læringskonkurrence og regulering Masters blev lanceret af Leuphana Professional School i 2013. Dette program giver arbejdsmedarbejdere en enestående mulighed for ...

Læs mere